Hősök Az Ybl Pincében, Koncertbeszámoló

2011.05.13. 09:03 bodizsolt

helyszín: Ybl Pince
dátum: 2011.05.05.
belépő: ingyenes

Hatalmas bulit csináltak a Hősök az Ybl pincében csütörtökön. Azt, hogy hányan lehettünk nem tudnám megmondani, az biztos, hogy az emberek faltól falig álltak és ütemre a bandával együtt ugrálva tomboltak. Fotózási szempontból a buli pörgését valahogy így tudom leírni: kb 150 szabad hely a gépemen, több mint 300 exponálás! Ez lefordítva azt jelenti, hogy olyan szinten tombolás volt, hogy sok-sok képen csak mosott mozdult foltok látszódtak. Ez persze pozitívan festi le a hangulatot :)
Én most voltam először Hősök fellépésen, és egész biztos, hogy a következő Pesti bulira is elmegyek. Eckü igazi showman, zseniálisan kezeli a tömeget, néha kicsit cukkolja az embereket, de azt is hatásosan. Amint a fotókon is látszik, a kamerámnak is közelről bemutatkozott. Persze Mentha és Brush is kivette a részét a hangulat fokozásból, és az egészet megkoronázta, hogy élő zenére szövegeltek a srácok. Aki szereti a magyar hiphop-ot és nem volt ott, az nagyon sajnálhatja! Élmény volt :)

Szöveg és fotó: Őri Viola


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr762900058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása