MEN IN BLACK 3 FILMKRITIKA

2012.05.31. 19:39 popcoolt

Men In Black 3.jpg

 

 

Akció, sci-fi

Az állandó stáb ellenére a Sötét Zsaruk franchise nem túl exponenciális, mármint ami a szívonalat illeti.

Az első MIB zseniális volt, mind ötletben mind megvalósításban. Aztán a második résznél már nagyobb volt a füst, mint a lángja, és a jó alapötletet agyonütötték a pocsék kivitelezéssel, és a blőd poénokkal. Mostanra pedig trilógiává duzzadt  a sorozat, ami elég szórakoztató, de csak az "elmegy" kategóriába fért bele.

tovább »
Címkék: Filmkritika Men In Black 3

VIDEO: SERJ TANKIAN: FIGURE IT OUT

2012.05.30. 20:04 popcoolt

A System Of A Down frontembere is új lemezzel jelentkezik nemsokára, ehhez pedig felvezetésként itt van a Figure It Out videója. Serj Tankian továbbra is marad az erősen politikai töltetű daloknál, ahogy ez a mostani klipben is látható. Visszataszító, kövér pénzemberek ünneplik azt, hogy épp bőrrel megúszták a gazdasági világválságot, miközben az irodaépületük előtt tüntet a pornép. A klip a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video Serj Tankian Figure It Out

SIGUR ROS: VALTARI LEMEZKRITIKA

2012.05.29. 18:34 popcoolt

Sigur Ros_Valtari.jpg

EMI

A Sigur Ros sosem tartozott a könnyen befogadható zenekarok közé. Eddigi lemezeikkel ügyesen lavíroztak a rock és az ambient, illetve a könnyű és a klasszikus zene határán. Azonban az elmúlt négy évben, mióta nem jelent meg új stúdió lemez, valahogy kifogytak abból  a cuccból, ami a Sigur Rost érdekes, földönkívüli zenekarrá tette.

tovább »
Címkék: Lemezkritika Sigur Rós Valtari

24. LETT A COMPACT DISCO

2012.05.28. 17:11 popcoolt

A svéd Loreen 372 ponttal megnyerte Azerbajdzsánban az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti döntőjén. Oroszország lett a második, Szerbia a harmadik, albán Rina Nishliu a negyedik. A Compact Disco a 24. helyen végzett, 17 ponttal. A lapozás után megnézhetitek a magyar zenekar fellépését.

tovább »
Címkék: Compact Disco YouTube Video Eurovíziós Dalfesztivál

LINKIN PARK: LIES, GREED, MISERY

2012.05.26. 12:36 popcoolt

A minap Mike Shinoda, az együttes mindenese a BBC Radio-ban adott interjút az lemezről, de ami érdekesebb most, hogy bemutattak egy új dalt a június 26-án érkező ötödik stúdió lemezről, a Living Thingsről. Ez pedig nem más mint a Lies, Greed, Misery. A lapozás után midenki meghallgathatja a dalt.

tovább »
Címkék: YouTube Video Linkin Park Living Things Lies Greed MIsery

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.05.26. 12:28 popcoolt

Trailer Dömping.jpg Májud 31-én kerül a hazai mozikba Hófehérke újabb átirata, a Hófehér és a vadász Kristen Stewart-al és Charlize Theron-al a főszerepben. A Cosmopolisban Robert Pattinson szeli át a kapitalizmus végnapjait élő New Yorkot a fehér limójával. A Holdfény királyság 1965-be kalauzol el minket, ahol két tizenéves szerelmes a vadonba szökik, pedig jön a nagy vihar.Végül pedig megnézhetjük Kirk Jones legújabb vígjátékát, a beszédes című Várandósok- Az a bizonyos kilenc hónap című filmet. A lapozás után pedig minden film trailerét megnézhetitiek.

 

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Dömping Hófehér és a vadász Cosmopolis Holdfény királyság Várandósok- Az a bizonyos kilenc hónap

TANKCSAPDA: TELE A TANKOT! KÖNYVAJÁNLÓ

2012.05.25. 11:29 popcoolt

Tankcsapda_Tele a tankot.jpg

A könyv a Tankcsapda Lukács - Cseresznye - Fejes korszakát (2000-2011) mutatja be és zárja is le egyben, több mint ezer, túlnyomó részben eddig sehol nem publikált fotó kíséretében, 468 oldalon. A kötethez egy exkluzív DVD is kapcsolódik.


tovább »
Címkék: Tankcsapda Könyvajánló Tele a tankot

VIDEO: LINKIN PARK: BURN IT DOWN

2012.05.25. 07:33 popcoolt

Csak röpke másfél hónapot kellett várnunk, hogy a single-höz megkapjuk a videoklippet, de megérte. Ha a dalról azt mondtuk, hogy a New Divide-ra hajaz, akkor a Burn It Down klipje ebben csak meg tud erősíteni minket. De ez egyáltalán nem baj, mert a New Divide-vonal egy nagyon jó irány lenne a zenekarnak. A hajtás után mind a Burn It Down, mind pedig a New Divide videoját megnézhetitek összehasonlítás képp. És az elbumra is csak egy röpke hónapot kell várnunk.

tovább »
Címkék: Youtube Video Linkin Park Burn It Down

A FOLYOSÓ FILMKRITIKA

2012.05.24. 12:25 popcoolt

A folyosó.jpg

 

 

Thriller

Nem az a legnagyobb baj egy thrillernek szánt filmmel, hogy klisékből épül fel, hanem az, hogy ha ezeket a kliséket rosszul használják. Az A folyosó című alkotással pont ez történt.

tovább »
Címkék: Thriller Filmkritika A folyosó

VIDEO: PRIMUS: LEE VAN CLEEF

2012.05.23. 13:26 popcoolt

A Primus legújabb kislemezéhez, a Lee Van Cleefhez egy igen bizarr animált videót készített, amit a lapozás után bárki megcsodálhat.

tovább »
Címkék: YouTube Video Primus Lee Van Cleef

EUROVÍZIÓS DÖNTŐBEN A COMPACT DISCO

2012.05.23. 08:25 popcoolt

A Sound of Our Hearts dallal az első elődöntő tíz legjobbja közé jutott a magyar zenekar az 57. Eurovíziós Dalfesztiválon kedden este az azeri fővárosban.  Aki lemaradt a közvetítésről az a lapozás után megnézheti a fiúk előadását.

tovább »
Címkék: Compact Disco YouTube Video Hírek Hír Eurovíziós Dalfesztivál

GARBAGE: NOT YOUR KIND OF PEOPLE LEMEZKRITIKA

2012.05.22. 19:09 popcoolt

Garbege_Not Your Kind Of People.jpg

 

Stunvulome

A '94-ben alakult, Shirley Manson által vezetett Garbage 2005 óta most adta ki az első, sorban a hatodik nagylemezét. Végeredmény pedig melepően jó lett.

tovább »
Címkék: Garbage Lemezkritika Not Your Kind Of People

VIDEO: ÉLŐBEN A BURN IT DOWN

2012.05.21. 08:46 popcoolt

Tegnap este volt a Billboard Music Awards, ahol a Linkin Park is megjelent. Sőt élőben el is játszották a legújabb dalukat a Burn It Down-t. A lapozás után megtekinthető a performansz.

 

tovább »
Címkék: video YouTube Linkin Park Burn It Down Live

ÚJRAINDÍTJÁK A HEGYLAKÓ FRANCHISET

2012.05.21. 08:40 popcoolt

Hegylakó Reboot.jpg

 

 

Bizony, eddig csak pletyka volt, de mára már biztossá vált, hogy reboot lesz a Hegylakó széria sorsa. Annyit lejet eddig tudni, hogy a Lionsgate-Summit stúdió berkein belül,  a 28 héttel később című poszt apokaliptikus filmmel hírnevet szerző Juan Carlos Fresnadillo ül mjad a rendezői székbe. A főszerepet pedig Ryan Reynolds kapta, bár még forgatókönyv nincs. Annyi szent, hogy lesz egy csomó halhatatlan, meg egy csomó kardozás.


Címkék: Reboot Hírek Hír Hegylakó

A HOLLÓ FILMKRITIKA

2012.05.20. 12:46 popcoolt

A holló.jpg

 

 

Thriller

Nagy kár ezért a filmért, mert jóval több volt benne, mint amit kihoztak belőle. Minden Poe és krimi rajongó tűkön ülve várta ezt a filmet, és sajnos nagyot kellett csalódniuk.

tovább »
Címkék: Horror Thriller Edgar Allan Poe John Cusack Filmkritika A holló Filmkritka

süti beállítások módosítása