Bosszúállók Filmkritika

2012.04.29. 14:10 popcoolt

Bosszúállók.jpg

Akció

 

Végre, végre, végre, végre! Végre valahára megérkezett a Bosszúállók film, amit egy éve várunk. Minden geek és mozirajongó álmatlan éjszakái érhetnek véget most, hogy az idei első blockbuster ilyen jól sikerült. Mindezt köszönhetjük a Joss Whedon-nak és az óriási budget-nek valamint a  gigászi sztárparádénak.

 

 

 

 

 

tovább »
Címkék: Hulk Robert Downey Jr. Joss Whedon Filmkritika Scarlett Johansson Bosszúállók Chris Evans Vasmeber Thor Amerkia Kapitány Fekete Özvegy

VIDEO: Trailer dömping

2012.04.28. 11:32 popcoolt

Trailer Dömping.jpgMost induló, Trailer Dömping című rovatunkban minden hétvégén megmutatjuk a következő heti hazai mozi premiereket, némi tartalmi leírással, természetesen a filmekhez tartozó trailerekekkel.

A május 3-án bemutatásra kerül a Némafilm, ami két siket (hallássérült) közéleti személyiséget mutat be. Az A biztonság zálogában Jason Statham mint másodvonalbeli ketrecharcos és volt rendőr próbálja megmenti egy lány életét; a Keleti nyugalomban pedig egy csapat nyugdíjas talál új otthonra egy furcsa szállodában. Az Együtt élhetnénk pedig öt ember hosszú barátságát, és idős korát mutatja be. A trailerek a lapozás után.

 

tovább »
Címkék: Film YouTube Video Trailer Dömping Mozi Némafilm A biztonság záloga Együtt élhetnénk Keleti nyugalom

Simon Totifield: Simon's Cat világgá megy Könyvajánló

2012.04.27. 19:38 popcoolt

Simons Cat Világgá megy.JPG

 

Könyvfakasztó Kiadó, 2012

250 oldal
Kötés: karton
ISBN: 9789638896622

 

tovább »
Címkék: YouTube Bookline Simon Totifield Simon's Cat Könyvajánló

Anthony Hopkins lett Hitchcock

2012.04.27. 19:33 popcoolt

Antony Hopkins vs Alfred Hitchcock.jpg A Fox Searchlight filmje év végére kerülhet mozikba, és Hopkins mellet Helen Mirren, Jessica Biel, Scarlett Johansson és James D’Arcy is szerepel benne. A történet a Psycho forgatása körüli eseményeket öleli fel, azaz a film finanszírozási problémáit és Hitchcock folyamatos küzdelmét a cenzorokkal.


Címkék: Hírek Hír Anthony Hopkins Alfred Hitchcock Psycho Fox Searchlight Helen Mirren Jessica Biel Scarlett Johansson James D’Arcy

Szünetel a Does It Offend You, Yeah

2012.04.27. 19:29 popcoolt

Does It Offend You, Yeah.jpgKét héttel korábban még azt az üzenetet lehetett olvasni a zenekar Facebook-oldalán, ami szerint valami újon dolgozik az együttes. Ma, azonban már arról tájékoztatták a rajongóikat, hogy előre nem látható időre leáll a zenekar. A tagok szeretnének most csak a saját projektjeikre koncentrálni, mint például James Rushent és Dan Coop nemsokára megjelenő, közös elektronikus zenei EP-jére. Utólag még azt is hozzátették, hogy ha a beosztásuk engedi, akkor egy különleges koncertet még lenyomnak a rajongóiknak.


Címkék: Hírek Hír Does It Offend You Yeah

The Raid: Redemption Filmkritika

2012.04.26. 18:16 popcoolt

 The Raid_Redemption.jpg

 

Akció

 

A rengeteg fesztivált megjárt film isten tudja, hány díjat zsebelt be. Nem véletlenül. Azévtized akciófilmje jelző a plakátokon egyáltalán nem túlzás.

 

 

 

 

 

tovább »
Címkék: Akció Filmkritika The Raid: Redemption Gareth Ivans

John Cusack csillagot kapott

2012.04.26. 17:54 popcoolt

John Cusack.jpg A színész kedden kapott csillagot a Hollywood Boulevardon. Az ünnepségen részt vett Cusack nővére, Joan, valamint számos barátja, köztük Jack Black, Dan Aykroyd és Billy Bob Thorton is. Cusack legújabb filmje, A holló jövőhéten kerül a  hazai mozikba, ami Edgar Allan Poe költő életének utolsó napjait mutatja be. A produkciót természetesen nagyon várjuk, s amint lehet egy kritika formájában elétek is tárjuk a véleményünket.


Címkék: Edgar Allan Poe John Cusack A holló Hollywood Boulevard Jack Black Dan Aykroyd Billy Bob Thorton

VIDEO: Sigur Rós: Ekki Múkk

2012.04.25. 19:29 popcoolt

Május 28-án megjelenik a Sigur Rós új nagylemeze, ami a Valtari címet kapta. A Record Store Day alkalmából meg is jelent az első kislemez, az Ekki Múkk. A dal egy klippet is kapott, amit a lapozás után ti is megtekinthettek.

tovább »
Címkék: Video Sigur Rós Ekki Múkk Valtari

Ingyen Sziget Fesztivál a hűséges szigetlakóknak

2012.04.25. 18:30 popcoolt

sziget2012.jpgFél áron juthatnak be a jubeliumi Szigetre azok, akik bizonyítják, hogy legalább három alkalommal részt vettek a fesztiválon. Ezen a nyáron már PayPass kártyával is lehet fizetni, de megtartják a Metapay fesztiválkártyát is. Aki pedig mind a 19 alkalommal részt vett a Szigeten, azoknak a belépőjüket idén már a szervezők állják. A jubileumi kedvezméynek mellett persze lesz az idén is féláras csoportos diákkedvezmény, és ötvenszázalékos kedvezménnyel válthatnak napijegyet, akik 23 óra után szeretnének bejutni a Szigetre. Bővebb infó a kedvezményekről a www. mienkasziget.hu oldalon


A Killers zárja az idei, 20. Sziget Fesztivált

2012.04.24. 18:38 popcoolt

Killers.jpg Újabb fellépőkkel bővült a jubeliumi Sziget, a szervezők bejelentették, hogy a Nagyszípad záró fellépője az amerikai indei csapat, a Killers lesz. További újdonság, hogy az A38 sátor nagyobb lesz, és a Sziget közepére költözik.


Címkék: Fesztivál Sziget Killers Nagyszínpad A38

Díszpolgár lesz Angelina Jolie

2012.04.24. 18:34 popcoolt

Angelina Jolie.jpgMéghozzá a bosnyák főváros jelölte erre a címre az amerikai színész- rendezőnőt, aki az 1992 és 1995 között, az országban  zajló etnikai tisztogatásokat mutatta be legújabb filmjében, a Vér és méz földjén című alkotásában.


Címkék: Angelina Jolie Vér és Méz Földjén

Jack White: Blunderbuss Lemezkritika

2012.04.24. 18:23 popcoolt

Jack White_Blunderbuss.jpgXL Recordings

(Blues)

Elsőre Jack White első szóló lemeze túl egyszerűnek tűnhet. A borítón a nemrég elvállt White szomorkodik, vállán egy keselyűvel. A tartalom pedig nem más, mint a sokszor emlegetett emberi kapcsolatok. 

 

tovább »
Címkék: Rock Jack White Lemezkritika Blues Alternative

Scorsese újra DiCaprióval forgat

2012.04.23. 19:48 popcoolt

Martin Scorsese-Leonardo DiCaprio.jpgÚjabb közös filmbe kezd a legendás rendező Martin Scorsese és újabb kegyeltje, Leonardo DiCaprio. A Viharsziget után ezúttal egy Wall Street-i thrillert frogatnak. A sztori szerint egy bukott tőzsdeügynök megtagadja, hogy segítse a nyomozást egy csalási ügyben, amelyben a maffia is benne van.

forrás: MTI 


Címkék: MTI Hírek Leonardo DiCaprio Hír Martin Scorsese Viharsziget

Mike Shinoda az NME-nek nyilatkozott az új Linkin Park lemezről

2012.04.23. 19:41 popcoolt

LinkinPark2012.jpg Mint arról már korábban beszámoltunk, hamarosan megjelenik a kaliforniai Linkin Park ötödik nagylemeze. Mostanra a dátum is ismeretes, méghozzá 2012 június 20-a lesz a jeles nap. Az új LP korong a Living Things címet kapta, lemez címéről és tartalmáról az NME-s kollégák faggatták  a zenekar multiinstrumentalista rapperét és producerét, Mike Shinodát, amit a Linkin Park Hungary volt olyan precíz és lefordított nekünk. Az infót ezúton is köszönjük nekik. A lpozás után pedig mindenki elolvashatja az LPH fordítását.

 

tovább »
Címkék: Linkin Park NME Living Things Mike Shinoda Interjú Linkin Park Hungary

HÍR: 362 500 $-t ért a Bunbury

2012.04.23. 19:31 popcoolt

Oscar Wilde_Bunbury.jpg A Sotheby's- árverésen ötszörös áron kelt el Oscar Wilde fő művének tartott Burnbury első kiadásának egyik példánya. Ezt a példányt az ír szerző szeretőjének, barátjának és ügynökének, Robert Rossnak dedikált még 1899-ben.

forrás: MTI 

 


Címkék: MTI Hírek Hír Oscar Wilde Bunbury Sotheby's Árverés

süti beállítások módosítása