Bosszúállók Filmkritika

2012.04.29. 14:10 popcoolt

Bosszúállók.jpg

Akció

 

Végre, végre, végre, végre! Végre valahára megérkezett a Bosszúállók film, amit egy éve várunk. Minden geek és mozirajongó álmatlan éjszakái érhetnek véget most, hogy az idei első blockbuster ilyen jól sikerült. Mindezt köszönhetjük a Joss Whedon-nak és az óriási budget-nek valamint a  gigászi sztárparádénak.

 

 

 

 

 

Igazából minden megvan, amit az előznényfilmekben szerettünk, és ki lett javítva az, amit pedig nem szerettünk. Tony Stark ugyanolyan önimádó, és mindig van egy humoros beszólása. Hulk elégtételt kapott a méltatlan feldolgozásokért és  a Fekete Özvegy sem lehetne dögösebb. Vannak erőfitoktatások, hogy ki is az erősebb: Amerika Kapitány, Vasember, Thor vagy Hulk, de persze mindez nem véresen komoly. És, hát Whedon nem hagyhatta ki, hogy igazán vagány zenére pásztázza körbe a kamera a Bosszúállókat a film fő jelenetében, de mindez nem bántó.  

A több, mint két órás játékidő ellenére sem érezzük hosszúnak és vontatottnak a filmet, mert mindig történik valami. Minden egyes jelenet- főleg az akciók- leszedik a fejünket, de szerencsére Whedon nem ment el Michael Bay irányába. Itt ugyanis vannak karakterek, elmés dialógusok, ééééééééés...... történet.

Tehát mindent összefoglalva egy látványos, de nem giccses, humoros, de nem komolytalan és összetett akciófilmet tett le elénk Whedon, amiért csak gratulálni tudunk neki. És várjuk a folytatást. 

 

 Magyarországi premier: 2012. április 26

Rendező: Joss Whedon

Forgatókönyv: Joss Whedon

Forgalmazó: Forum Hungary

Szerepklők: Chris Evans, Chris Hemsworth, Clark Gregg, Cobie Smulders, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Stellan Skarsgard, Tom Hiddleston 

90%.jpg 64.jpg

 


Címkék: Hulk Robert Downey Jr. Joss Whedon Filmkritika Scarlett Johansson Bosszúállók Chris Evans Vasmeber Thor Amerkia Kapitány Fekete Özvegy

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr134479236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása