Elveszett Filmkritika

2012.04.09. 14:25 popcoolt

Thriller

A nem túl eredeti alapsztoriból - ami szerint Jill Conwayt (Amanda Seyfried) elrabolja egy sorozatgyilkos, de neki sikerül megszöknie. Pontosan egy évvel később a húga is eltűnik, és a lány biztos benne, hogy ugyanaz a tettes. A jard meg ahelyett, hogy hinne neki, még üldözik is. Így nem marad más választása, mint menekülés közben megkeresni a testvérét- meg a viszonylag alacsony költségvetésből egy egész élvezetes filmet hoztak össze Heitor Dhalia-ék. 

Persze óriási rendezői bravúrokra, meg egyedi látásmódra ne számítsunk, de a fényképezésre meg a színészvezetésre nem lehet panaszunk. Gyakorlatilag Seyfrieden kívűl más neves színészt nem látunk a vásznon, de mindenki hozza a karakternek megfelelő "semmilyen" stílust. A kis Amanda pedig azt nyújtja, amit tőle megszoktunk, és elvárunk: tovább meregeti manga-szemeit, és tovább csipog manga-hangján, de többnyire ezért szeretjük őt. A Lány és a farkashoz képest előre, viszont a Lopott időhőz hátra lépés az Elveszett.

Igaz egy normális világban ez a film messziről elkerülte volna hazánk mozijait, és rögtön DVD-n jött volna csak ki, ugyanis az Elveszett zsánerének egy korrekt iparosmunkája, semmi több. Viszont annak teljesen megfelelő, rosszabul is el lehet tölteni másfél órát.

http://www.gone-movie.com/

 

További premierek a héten:

Az igazság nyomában

Tétova félrelépők


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr154373431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása