P.O.D.: MURDERED LOVE LEMEZKRITIKA

2012.07.24. 12:20 popcoolt

P.O.D._Murdered Love.jpg(Razor & Tie)

Igen, valóban létezik még ez a keresztény banda, amelyik a 2000-es évek elején a nu-metál hullámán került a felszínre. Viszont úgy tűnt, hogy ez a hullám el is nyelte őket, és még mindig ott fulldokolnak benne.

Én is csak onnan tudtam, hogy még léteznek, hogy úgy volt, tavaly tiszteletüket teszik az A38-on egy kis greatest hits hakni erejéig. A koncert végül elmaradt, mert a szervezőjük keveselte a gázsit. Lehet, hogy a magyarok pénze hiányzott ahhoz, hogy a Murdered Love egy tisztességes album legyen? Nem hiszem.

Valószínűbb inkább az, hogy mégsem olyan tehetségesek, mint ahogy azt tizenegynéhány éve gondolták róluk. A Murdered Love olyan, mintha a Satellite-t hallgatnánk, de ez 2012-ben már nem elég. Az egész album erőtlen és fantáziátlan, tele súlytalan keménykedéssel. Ugyanazokat a gitártémákat használják, mint tíz évvel ezelőtt., ráadásul egyáltalán nem passzolnak Sonnie szövegeléseihez és énekeihez. A múlt héten megmutattuk nektek az első videóklipet az albumról. Akkor azt írtuk, hogy teljesen érdektelen a dal és a videó is. Nos, ez igaz, ennek ellenére mégis ez a legjobb szerzemény a lemezen.

Nem nehéz kitalálni, milyen lehet a többi.

45%.jpg 55.jpg


Címkék: Lemezkritika P.O.D Murdered Love Nu-metal

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr734673517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása