THE ROLLING STONES: 50 KÖNYVAJÁNLÓ

2012.07.20. 10:28 popcoolt

The Rolling Stones_50.JPG ShowTime Kft., 2012


352 oldal
ISBN: 9789638748164


A Rolling Stones és a Thames &Hudson kiadó bejelentette, hogy az elmúlt hónapokban a Daily Mirrorral együttműködve létrehozott egy őszinte és emlékezetes jubileumi kötetet a világ legnagyobb rock&roll zenekarának 50. jubileuma alkalmából.

A könyv elérhetővé teszi a Daily Mirror archívumában őrzött fotóriportokat, a legnagyobb napilap Rolling Stones fotógyűjteményét, melyeknek többségét ez idáig még nem láthatta a közönség. A képek úgy mutatják be a zenekar ötven éves történetét, ahogy még eddig sosem. Ez az önéletrajz a zenekar által összeválogatott és saját szavaikkal kommentált képekből áll. A fotókat Gered Mankowitz, Jean-Marie Périer,Dezo Hoffman, Michael Cooper, Terry O'Neill, Bent Rej készítette valamint Philip Townsend, aki a zenekarról valaha készült legelső fényképeket készítette.

Megrendelés: Bookline


Címkék: 50 Bookline Könyvajánló The Roliing Stones

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr714665618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása