VIDEO: TRAILER DÖMŐING

2012.06.30. 11:08 popcoolt

Trailer Dömping.jpgJúlius 5-én jó sok film kerül a hazai mozikba. Itt lesz például Bruce Willis egy újabb bosszúmozija a Felültetve,  egy argetin- spanyol vígjáték a Kínai elvitelre, Robert Pattinson új drámája a Bel Ami- A szépfiú, Jégkorszak negyedik felvonása, a Jégkorszak 4- Vándorló kontinens, Emily Browning szexuális töltetű drámája, a Sleeping Beauty, és az Az orvvadász William Defoeval a főszerepben. Lesz miből válogatni, egy kis segítség előzetesek formájában a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Dömping Felültetve Kínai elvitelre Bel Ami- A Szépfiú Jégkorszak 4- Vándorló kontinens Sleeping Beauty Az orvvadász

E.L. JAMES: A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.29. 07:06 popcoolt

E.L.James_A szürke ötven árnyalata.JPGUlpius-ház, 2012


524 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632546360


A könyv, amelyről mindenki beszél…

Nemcsak a romantikus regények olvasói rajonganak érte, de a szépirodalmat kedvelő hölgyek is veszik, mint a cukrot. Örömmel jelentjük, hogy a Bookline-nál már megvásárolható az a regény, amely tornádóként söpör végig a világ könyvpiacán!

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló E.L. James A szürke ötven árnyalata

FEJVADÁSZOK FILMKRITIKA

2012.06.28. 08:28 popcoolt

Thriller

Jo Nesbo leginkább a Harry Hole krimisorozatáról ismert, ám időnként azért ír másról is. Egy ilyen szösszenete a Fejvadászok, amiből a svédek már filmet is forgattak, az amcsik pedig most kezdik el Mark Wahlberggel.

tovább »
Címkék: Thriller Filmkritika Fejvadászok Jo nesbo

VIDEO: NOEL GALLAGHER'S HIGH FLYING BIRDS: EVERYBODY'S ON THE RUN

2012.06.27. 08:12 popcoolt

A tavaly kiadott Noel Gallagher's High Flying Birds-albumról most az Everybody's on the Runhoz készült videó, amit ugyanaz a Blake West rendezett aki korábbi klipekért is felelős. Az alkotás különlegessége nem csak az, hogy Noel mint valami taxisofőrnek álcázott Kupidó segít két embernek egymásra találni, hanem az, hogy az egyik közülük Mischa Barton színésznő, akit a legtöbben az A narancsvidék című tévésorozatból ismerhetnek. Barton kisasszony és egy férfi különböző véletlenek folytán egy szál leopárdmintás alsóneműben rohannak a városban, hogy aztán végül egymásba botoljanak, az öreg Noel legnagyobb megelégedésére.Klipp a lapozás után.
tovább »
Címkék: YouTube Video Noel Gallagher High Flying Birds Everybody s on the run

BEPERELTÉK A PLACEBOT

2012.06.26. 08:29 popcoolt

Pontosabban őket jelentette fel egy bizonyos 28 éves, David Fox nevű férfi, aki a zenekar '96-os bemutatkozó lemezének borítóján szerepelt. Az akkor még csak 12 éves úriember állítása szerint alig pár nappal a megjelenés után az élete pokollá változott, mindenhonnan az ő fotója köszönt vissza és folyamatosan piszkálták az osztályban, ami miatt végül az iskolát is ott kellett hagynia. A szakácsként dolgozó férfi a válság miatt vesztette el a munkáját és minden utolsó fillérét összegyűjtötte, hogy elégtételt vegyen gyerekkori sérelméért. A Placebótól egyelőre még semmilyen kommentár nem érkezett az ügyben. A lapozás után az ominózus kép.

tovább »
Címkék: Hírek Hír Placebo Per

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.06.23. 10:55 popcoolt

Trailer Dömping.jpg Június 28-ától vetítik  a magyar mozik a Nővér című francia- svájci filmdrámát, amiben egy megélhetési tolvaj árva testvérpár megpróbáltatásai kerülnek kivesézésre. A Szerelem nélkül soha című alkotás egy több, mint két órás kamara dráma lesz, a StreetDance 2 pedig a táncos filmek számát gyarapytja. A Fejvadászok egy izgalmas norvég thrillernek ígérkezik, egyenesen Jo Nesbo tollából. Előzetesek a tovább gombra kattintva.

 

tovább »
Címkék: YouTube Trailer Dömping Fejvadászok Nővér Szerelem nélkül soha StreetDance 2

DR. AMBRUS PÉTER: HOFI- MÁSODIK MENET KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.22. 07:52 popcoolt

Dr.Ambrus Péter_Hofi II..JPGDekameron, 2012


Sztároktól sztárokról sorozat
292 oldal
Kötés: karton
ISBN: 9786155072093


Hofi mindig megmondta…, de úgy ahogy más nem merte volna, s ráadásul közben gurultunk a kacagástól.<br

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Dr. Ambrus Péter Hofi- Második menet

IDEGLELÉS CSERNOBILBAN FILMKRITIKA

2012.06.21. 20:07 popcoolt

Ideglelés Csernobilban.jpg 

Horror

Miért van az, hogy időszakosan csinálnak egy eredeti(nek ható) horror filmet, és a folytatásokkal illetve a koppintásokkal galyra vágják az egészet? Erre a kérdésre valószínűleg sosem kapunk megnyugtató választ, de az biztos, hogy így van. Ezt bizonyítja, hogy ilyen volt az Alien, a Rém álom az Elm utcában, a Sikoly, és most ez van a Paranormal Activityvel is. E heti filmünk ugyanis utóbbi horror stílusában készült, ráadásul ugyanattól a forgatókönyvírótól, aki az elöbbi filmet  rendezte. És pocsékul sikerült.

tovább »
Címkék: Horror Filmkritika Ideglelés Csernobilban

VIDEO: LINKIN PARK: POWERLESS

2012.06.20. 14:16 popcoolt

Ez egyáltalán nem hivatalos videoklipp az új nagylemezhez, a Living Thingshez, hanem az történt, hogy a Tim Burton producerelte film, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász című horror betétdala lett a Powerless. Így gondoltak egyet (mármint a marketingesek), és összedobtak egy ilyen zenés trailert. A film egyébként augusztus 9-én landol a magyar mozikban, a zenekar pedig az oroszországi koncert elött vette fel a "klipet". A videot a tovább gombra kattintva lehet meglesni.

tovább »
Címkék: Horror Video Linkin Park Trailer Powerless Abraham Lincoln a vámpírvadász

VIDEO: THE MARS VOLTA: THE MALKIN JEWELL

2012.06.20. 10:09 popcoolt

Íme a jó néhány év szünetet tartó The Mars Volta új nagylemezéről, a Noctourniquetről az első videoklip, ami a The Malkin Jewel című első kislemezhez készült. Maga a klip egy szimpla koncertvideo, de azért sikerült ezt negyedórásra nyújtani. A videó a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video The Mars Volta The Malkin Jewel

LINKIN PARK: LIVING THINGS LEMEZKRITIKA

2012.06.19. 17:08 popcoolt

Linkin Park_Living Things.jpg 

Warner

Az LP tagjai odafigyelnek a rajongóikra, hiszen imáik meghallgattattak: nem kellett négy évet várni egy újabb nagylemezre. Az ötödik stúdióalbum, a Living Things alig két évvel az A Thousand Suns után már a boltok polcain.

tovább »
Címkék: Linkin Park Lemezkritika Living Things

BRET EASTON ELLIS FORGATÓKÖNYVET ÍRNA

2012.06.18. 18:36 popcoolt

A szürke ötven árnyalata című bestseller filmváltozatát készítik elő Hollywoodban. Bret Easton Ellis, a Nullánál is kevesebb, A vonzás szabályai és az Amerikai psycho írója a Twitter-oldalán lobbizik azért, hogy ő írhassa meg a regényből a forgatókönyvet.

A brit E. L. James írónő erotikus regénye 2011-ben jelent meg (Fifty Shades of Grey címmel), és azóta két folytatása is követte. A trilógia egy fiatal lány, és egy 30 körüli rejtélyes férfi különös kapcsolatát mutatja be a szado-mazo/bondage világában. A pikáns téma miatt a könyv olyan hatást váltott ki a negyvenes, ötvenes nőkből, mint az Alkonyat-könyvek a tinilányokból,ezért Hollywood sem szeretne kimaradni a buliból.


Címkék: Hírek Hír Bret Easton Ellis E.L. James A szürke ötven árnyalata

MADAGASZKÁR 3 FILMKRITIKA

2012.06.17. 15:00 popcoolt

Madagaszkár 3.jpg

 

Animáció

A második rész végén a pingvinek egy rakat arannyal és drágakővel megpakolva elutaznak Monte Carloba, de elfelejtenek visszatérni hőseinkért, ezért ők mennek az elegán madarakért.. Azonban miután felforgatják a tengerparti luxusvárost és magukra haragítanak egy őrült francia sintért, elvegyülnek egy vándorcirkuszban, hogy végre hazajuthassanak imádott New Yorkjukba.<br

tovább »
Címkék: Filmkritika Animáció Madagaszkár 3

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.06.16. 10:22 popcoolt

Trailer Dömping.jpg A következő csütörtökön nagyvászonra kerül hazánkban a Börtönregény című amerikai akciófilm Mel Gibsonnal a főszerepben, illetve az Én, a séf, ami egy francia vígjáték Jean Renoval. A Mindörökké rockban pedig Tom Cruise lesz  valódi zenészek inspirálta fiktív rocksztár. Aztán az Ideglelés Csernobilban folytatja a found footage reneszánszt, és hát a címe alapján nem kell sok tartalmi leírás róla. Trailerek a lapozás után.

 

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Dömping Börtönregény Én a séf Mindörökké rock Ideglelés Csernobilban

BERECZ JÁNOS: KÁDÁR ÉLT... KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.15. 09:57 popcoolt

Berecz János_Kádár élt....JPG Duna International Kft., 2012
317 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789633540893


„Kádár János 1912. Május 26-án született. Az adatai alapján merészelek elmélkedni a könyvem elején, mivel száz év már nagy idő, még történelmi mércével is számon tarthatjuk. Különben is, a könyveim hatására ( Vállalom; Visszanézve; Az én rendszerváltásom; Kádár élt … 1. 2. 3. kötet) sok olvasótól kérdéseket kaptam, amelyekre illik válaszolni. A kérdéseket nem ismétlem, csak a válaszaimat foglalom összefüggően írásba a könyvben.

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Berecz János Kádár élt...

süti beállítások módosítása