LINKIN PARK @ NOVA ROCK KONCERTBESZÁMOLÓ

2012.06.10. 13:32 popcoolt

normal_CBN_LP_LIVE_NICKELSDORF_AUSTRIA_2012__28429.jpg 

Ritkaság számba megy itt a PopCoolt-n, hogy koncertbeszámolókat lehet olvasni, és ez most egy ilyen ritka eset. Fontos leszögezni, hogy nem lesz túl objektív a cikk, mert e sorok írójának több, mint egyévtizedes álma vált valóra június 8-án Nickelsdorfban a Pannónia Mezőn, ahol végre élőben élvezhette a Linkin Park fellépését.

tovább »
Címkék: Linkin Park Live NovaRock Koncertbeszámoló

A MUSE BUDAPESTEN

2012.06.10. 11:08 popcoolt

Mint arról már korábban beszámoltunk a Muse szeptemberben új nagylemezzel jelentkezik. A minap pedig a koncertszervező irodája bejelentette, hogy 2012. november 20-án hazánkban is bemutatják a The 2nd Law anyagát. A jeles eseményre a Papp László Sportarénában kerül majd sor. Így a Muse, egy Depeche Mode elötti és két szigetes fellépés után, már negyedszer teszi tiszteletét nálunk. Jegyek június 14-től kaphatók a Ticketpro országos hálózatában valamint a www.livenation.hu és a www.muse.mu oldalakon.


Címkék: Koncert Hírek Hír Muse The 2nd law

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.06.09. 20:42 popcoolt

Trailer Dömping.jpg Jövőhéten megnézhetjük az új, sorban harmadik Madagaszkár epizódot, hiszen hőseink még mindig nem tértek vissza New Yorkba. Ezúttal Európát forgatják fel a jól megszokott szereplők. A tavaly elötti sikeren felbuzdúlva gyorsan megcsinálták a folytatást az újraindított Pirahna filmhez.A Pirhana 3DD-ben több a csöcs és a művér, azonban kevesebb az önreflexív, önironikus humor.  Aztán a Kilimandzsáró havában megismerhetjük Michelt, aki közvetlenül a nyugdíjazás előtt veszíti el a munkáját. Ennek ellenére boldog és elégedett életet él a feleségével, akivel 30 év házasság után is szerelmesek egymásba és örülnek gyerekeiknek unokáiknak. Egyszerű életet élnek szerető barátaik körében. Ezt az idillt töri össze két fegyveres rabló, akik betörnek hozzájuk, miközben a barátaikkal kártyáznak és elveszik az egy életen át spórolt pénzüket. Ők és a barátaik is sokkos állapotba kerülnek és mindegyikőjük más megoldást talál ki a problémájára. A Malom és kereszt, egy egészen különleges vizuális élményt nyújt a nézőnek, a film és a festészet határán, ahol Lech Majewski mozgóképpel festi újra, az idősebb Pieter Bruegel tablóját - a Krisztus keresztrefeszítését. Trailerek a lapozás után.

tovább »
Címkék: Youtube Video Trailer Dömping Madagaszkár 3 Pirahna 3DD Kilimandzsáró hava Malom és kereszt

BRANDON HACKET: AZ EMBER KÖNYVE KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.08. 11:08 popcoolt

Brandon Hackett_Az ember könyve.JPG

 

 

Agave Könyvek, 2012 


304 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9786155049767

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Brandon Hackett Az ember könyve

PROMETHEUS FILMKRITIKA

2012.06.07. 11:11 popcoolt

Prometheus.jpg

 

 

Sci-fi

Az óriás hype-ról most lehull  a lepel. Végra a hazai mozikban is megnézhetjük Riddley Scott legújabb sci-fi-jét, a Prometheust. Azonban bármennyire is jó lenne, mégsem egy Alien előzményt kapunk, hanem egy ahhoz szervesen kapcsolódó, azonos univerzumban játszódó filozófikus sci-fit.

tovább »
Címkék: Noomi Rapace Filmkritika Prometheus Charlize Theron Riddley Scott

VIDEO: MUSE: THE 2ND LAW ALBUM TRAILER

2012.06.06. 18:29 popcoolt

A hatodik Muse nagylemez idén szeptemberben kerül a boltok polcaira. A basszeros Christopher Wolstenholme elmondása szerint az új albumon jóval több lesz majd elektronika, mint az eddigi lemezeken. Erről a lapozás után mindenki meggyőződhet, mert  a mai napon világot látott egy video, ami a The 2nd Law hivatalos trailere.

tovább »
Címkék: Video Muse The 2nd law

BEACH BOYS: THAT'S WHY GOD MADE THE RADIO LEMEZKRITIKA

2012.06.05. 20:35 popcoolt

Beach Boys_Thats why god made the radio.jpg

 

Capitol Records

 "Én nem ezekre az időkre készültem!" énekli Brian Wilson a Mad Men-ben. És valóban. A That's why god made the radio egy igazi old-school LSD trip lett.

tovább »
Címkék: Lemezkritika Beach Boys Thats why god made the radio

GEORGE LUCAS KISZÁLL A SAJÁT CÉGÉBŐL

2012.06.04. 20:42 popcoolt

Kathleen Kennedyt nevezte meg utódjának a Lucasfilm élén George Lucas, a Star Wars-birodalom atyja. A 68 esztendős tekintélyes hollywoodi filmes a BBC hírportálja szerint azzal magyarázta távozását a cég éléről, hogy más dolgokkal akar foglalkozni. Mint fogalmazott: ha már átadja a stúdiót, olyasvalakire akarja bízni, aki képes megvalósítani a stúdióval kapcsolatos további elképzeléseit. Lehet, hogy Lucas visszavonul a cég vezetésétől, de a filmezéssel nem hagy fel. A közelmúltban arról beszélt újságírók előtt, hogy a kasszasikerek világát otthagyva kisebb költségvetésű művészfilmeken akar dolgozni.


Címkék: George Lucas Hírek Hír Lucasfilm

ÚJ THE XX LEMEZ AZ ŐSSZEL

2012.06.04. 20:37 popcoolt

A zenekar közleménye szerint szeptember 10-én jelenik meg a három éve várt album, méghozzá Coexist címmel. Az idei Szigeten is fellépő indie trió 2009-es bemutatkozásával órási szakmai és közönségsikert ért el, így érthető, ha már türelmetlenül várja mindenki a folytatást. Tavaly decemberben amúgy a kiadójuk kitett egy Open Eyes című demódalt a Youtube-ra, ami a tervek szerint a lemezen is rajta lesz majd. Aki még nem hallotta a dalt, a lapozás után megteheti.

tovább »
Címkék: Video Hírek Hír The XX Coexist

süti beállítások módosítása