MADAGASZKÁR 3 FILMKRITIKA

2012.06.17. 15:00 popcoolt

Madagaszkár 3.jpg

 

Animáció

A második rész végén a pingvinek egy rakat arannyal és drágakővel megpakolva elutaznak Monte Carloba, de elfelejtenek visszatérni hőseinkért, ezért ők mennek az elegán madarakért.. Azonban miután felforgatják a tengerparti luxusvárost és magukra haragítanak egy őrült francia sintért, elvegyülnek egy vándorcirkuszban, hogy végre hazajuthassanak imádott New Yorkjukba.<br

tovább »
Címkék: Filmkritika Animáció Madagaszkár 3

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.06.16. 10:22 popcoolt

Trailer Dömping.jpg A következő csütörtökön nagyvászonra kerül hazánkban a Börtönregény című amerikai akciófilm Mel Gibsonnal a főszerepben, illetve az Én, a séf, ami egy francia vígjáték Jean Renoval. A Mindörökké rockban pedig Tom Cruise lesz  valódi zenészek inspirálta fiktív rocksztár. Aztán az Ideglelés Csernobilban folytatja a found footage reneszánszt, és hát a címe alapján nem kell sok tartalmi leírás róla. Trailerek a lapozás után.

 

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Dömping Börtönregény Én a séf Mindörökké rock Ideglelés Csernobilban

BERECZ JÁNOS: KÁDÁR ÉLT... KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.15. 09:57 popcoolt

Berecz János_Kádár élt....JPG Duna International Kft., 2012
317 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789633540893


„Kádár János 1912. Május 26-án született. Az adatai alapján merészelek elmélkedni a könyvem elején, mivel száz év már nagy idő, még történelmi mércével is számon tarthatjuk. Különben is, a könyveim hatására ( Vállalom; Visszanézve; Az én rendszerváltásom; Kádár élt … 1. 2. 3. kötet) sok olvasótól kérdéseket kaptam, amelyekre illik válaszolni. A kérdéseket nem ismétlem, csak a válaszaimat foglalom összefüggően írásba a könyvben.

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Berecz János Kádár élt...

PIRANHA 3DD FILMKRITIKA

2012.06.14. 08:30 popcoolt

Pirahna 3DD.jpg 

 

Horror

Értem én, hogy a B-illetve Zs kategóriás filmeknek nagy rajongótábora van, és azt is értem, hogy ez jó pénzkereseti lehetőség a stúdióknak. Azt viszont nem fogom fel, hogy miért jó poén direkte gagyi filmet készíteni.

tovább »
Címkék: Horror Filmkritika Piranha 3DD

VIDEO: PLASTIC BITCH: JOY

2012.06.13. 08:34 popcoolt

A  zenekar egy év szünet után, új tagokkal és egy új videóval jelentkezik. A Joyt a subscribe-os Tilk Mátéval készítették, a klip pedig inkább csak egy werkfilm mivel csak azt látjuk, ahogy a stúdiómunkálatok folytak a dal rögzítésénél. Werkvideóként egyébként egész jól működik a képanyag, érdekes látni mondjuk egy kórus részt hogyan vesznek fel öt ember üvöltéséből. A tovább gombra kattintva ti is megnézhetitek a videot.

tovább »
Címkék: YouTube Subscribe Video Plastic Bitch Joy

THE HIVES: LEX HIVES LEMEZKRITIKA

2012.06.12. 08:45 popcoolt

The Hives_Lex Hives.jpg

Disque Hives

A The Hives-t szokás az új évezred egyik nagy rock-megváltójának nevezni a maga karcosságával és lendületével. Igaz sosem volt túl bonyolult a zenéjük, de legalább szórakoztató volt. A zenekar ötödik nagylemezén is bolondos dallamokat kapunk.

tovább »
Címkék: Lemezkritika The Hives Lex Hives

MAGYARUL IS OLVASHATÓ LESZ A ROLLING STONES ÉLETRAJZA

2012.06.11. 07:34 popcoolt

Rolling Stones.jpgMegalakulásának ötvenedik évfordulója alkalmából július közepén vaskos könyv jelenik meg a Rolling Stones zenekarról; a The Rolling Stones: 50 című kötet magyar fordítása egy időben kerül a boltokba az eredeti brit kiadvánnyal.


Címkék: Rolling Stones Hírek Hír

süti beállítások módosítása