VIDEO: TRAILER DÖMŐING

2012.06.30. 11:08 popcoolt

Trailer Dömping.jpgJúlius 5-én jó sok film kerül a hazai mozikba. Itt lesz például Bruce Willis egy újabb bosszúmozija a Felültetve,  egy argetin- spanyol vígjáték a Kínai elvitelre, Robert Pattinson új drámája a Bel Ami- A szépfiú, Jégkorszak negyedik felvonása, a Jégkorszak 4- Vándorló kontinens, Emily Browning szexuális töltetű drámája, a Sleeping Beauty, és az Az orvvadász William Defoeval a főszerepben. Lesz miből válogatni, egy kis segítség előzetesek formájában a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Dömping Felültetve Kínai elvitelre Bel Ami- A Szépfiú Jégkorszak 4- Vándorló kontinens Sleeping Beauty Az orvvadász

E.L. JAMES: A SZÜRKE ÖTVEN ÁRNYALATA KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.29. 07:06 popcoolt

E.L.James_A szürke ötven árnyalata.JPGUlpius-ház, 2012


524 oldal
Kötés: papír / puha kötés
ISBN: 9789632546360


A könyv, amelyről mindenki beszél…

Nemcsak a romantikus regények olvasói rajonganak érte, de a szépirodalmat kedvelő hölgyek is veszik, mint a cukrot. Örömmel jelentjük, hogy a Bookline-nál már megvásárolható az a regény, amely tornádóként söpör végig a világ könyvpiacán!

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló E.L. James A szürke ötven árnyalata

FEJVADÁSZOK FILMKRITIKA

2012.06.28. 08:28 popcoolt

Thriller

Jo Nesbo leginkább a Harry Hole krimisorozatáról ismert, ám időnként azért ír másról is. Egy ilyen szösszenete a Fejvadászok, amiből a svédek már filmet is forgattak, az amcsik pedig most kezdik el Mark Wahlberggel.

tovább »
Címkék: Thriller Filmkritika Fejvadászok Jo nesbo

VIDEO: NOEL GALLAGHER'S HIGH FLYING BIRDS: EVERYBODY'S ON THE RUN

2012.06.27. 08:12 popcoolt

A tavaly kiadott Noel Gallagher's High Flying Birds-albumról most az Everybody's on the Runhoz készült videó, amit ugyanaz a Blake West rendezett aki korábbi klipekért is felelős. Az alkotás különlegessége nem csak az, hogy Noel mint valami taxisofőrnek álcázott Kupidó segít két embernek egymásra találni, hanem az, hogy az egyik közülük Mischa Barton színésznő, akit a legtöbben az A narancsvidék című tévésorozatból ismerhetnek. Barton kisasszony és egy férfi különböző véletlenek folytán egy szál leopárdmintás alsóneműben rohannak a városban, hogy aztán végül egymásba botoljanak, az öreg Noel legnagyobb megelégedésére.Klipp a lapozás után.
tovább »
Címkék: YouTube Video Noel Gallagher High Flying Birds Everybody s on the run

BEPERELTÉK A PLACEBOT

2012.06.26. 08:29 popcoolt

Pontosabban őket jelentette fel egy bizonyos 28 éves, David Fox nevű férfi, aki a zenekar '96-os bemutatkozó lemezének borítóján szerepelt. Az akkor még csak 12 éves úriember állítása szerint alig pár nappal a megjelenés után az élete pokollá változott, mindenhonnan az ő fotója köszönt vissza és folyamatosan piszkálták az osztályban, ami miatt végül az iskolát is ott kellett hagynia. A szakácsként dolgozó férfi a válság miatt vesztette el a munkáját és minden utolsó fillérét összegyűjtötte, hogy elégtételt vegyen gyerekkori sérelméért. A Placebótól egyelőre még semmilyen kommentár nem érkezett az ügyben. A lapozás után az ominózus kép.

tovább »
Címkék: Hírek Hír Placebo Per

süti beállítások módosítása