VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.07.28. 11:12 popcoolt

Trailer Dömping.jpg Augusztus másodikán kerül a hazai mozikba a Merida, a bátor című animációs alkotás a Disney iparosműhelyéből. Az Apa ég! Adam Sandler újabb agymenése, amiben a Sandler a gimiben összeszűri a levet a tanárnőjével, majd 30 évvel később az ebből az afférből született, immár felnőtt fiának keseríti meg az életét. Szintén csütörtökön lesz a premierje a Nyitott ajtók, ablakok nevezetű argentin-svájci-holland vígjáték. Trailerek a lapozás után.

tovább »
Címkék: Trailer Dömping Merida a bátor Apa ég! Nyitott ajtók ablakok

KOVÁCS ANDRÁS BÁLINT: MOZGÓKÉPELEMZÉS KÖNYVAJÁNLÓ

2012.07.27. 08:46 popcoolt

Kovács András Bálint_Mozgóképelemzés.JPG

Palatinus Kiadó, 2009 

250 oldal
Kötés: karton
ISBN: 9789632740423

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Kovács András Bálint Mozgóképelemzés

SÖTÉT LOVAG: FELEMELKEDÉS FILMKRITIKA

2012.07.26. 19:39 popcoolt

Sötét Lovag_Felemelkedés.jpg Akció

A világ film- és képregényrajongói nagy izgalommal- és valljuk be, némi félelemmel várták ezt a filmet. Mert azt mindenki tudja, hogy Christopher Nolan zseniális rendező, és elég magasra tette a lécet a Batman: Kezdődik!-el és főleg a Sötét Lovaggal, azonban ő volt az egyetlen, aki bevállalt egy trilógiát a Denevéremberből. A kérdés tehát adott volt: képes-e megugrani azt a bizonyos lécet vagy túl sokat vállalt? És a válasz: képes volt!

tovább »
Címkék: Akció Filmkritika Batman Sötét Lovag: Felemelkedés Chrsitopher Nolan

VIDEO: NO DOUBT: SETTLE DOWN

2012.07.25. 11:56 popcoolt

A Settle Down az első videó a szeptemberben megjelenő új No Doubt lemezről. A klipben a tagok saját, különbejáratú partykamionjaikkal indulnak neki az éjszakának és Gwen Stefani még mindig nagyon dögös. A videó a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video No Doubt Settle Down

P.O.D.: MURDERED LOVE LEMEZKRITIKA

2012.07.24. 12:20 popcoolt

P.O.D._Murdered Love.jpg(Razor & Tie)

Igen, valóban létezik még ez a keresztény banda, amelyik a 2000-es évek elején a nu-metál hullámán került a felszínre. Viszont úgy tűnt, hogy ez a hullám el is nyelte őket, és még mindig ott fulldokolnak benne.

tovább »
Címkék: Lemezkritika P.O.D Murdered Love Nu-metal

BEKÖVETKEZETT A VÁRT REKORDBEVÉTEL A FELEMELKEDŐ SÖTÉT LOVAGTÓL

2012.07.23. 18:19 popcoolt

Az észak-amerikai mozik és stúdiók közös megegyezéssel nem tettek közzé hivatalos adatokat a hétvégi mozis bevétlekről, mivel kegyeletsértésnek érezték volna, hogy a Sötét lovag: felemelkedés denveri premierjén történt, 12 halálos áldozatot követeő lövöldözés fényében dollármilliókról számoljanak be. A példátlan gesztus a szaklapokat és elemzőket persze nem tántorította el attól, hogy a félhivatalos adatokat közzétegyék, így kiderült, hogy a legújabb Batman-film eredetileg 60 millió dollárosra tippelt pénteki nyitánya inkább 76,1 millióra taksálható, a film az első három nap alatt pedig 161 millió dollárt termelhetett. Ezzel pedig minden idők legjobban debütáló 2D-s filmje lett Nolan Batman-trilógiájának záró darabja.


Címkék: Hírek Hír Sötét Lovag: Felemelkedés

süti beállítások módosítása