Evanescence: Evanescence Lemezkritika

2011.10.16. 22:33 bodizsolt

 (EMI, Wind-Up Records)

 A Goth istennő, Amy Lee, nem igazán tűr ellentmondást, — ő  a banda egyetlen alapító tagja már — és nem ismer megalkuvást, keményen harcol  azért, hogy a  hard rockban igenis legyenek nők, a Y kromoszómák tért nyerjenek itt is.
Az Evanescence, a zenekar első albuma, öt év pihenő után, és még mindig  nem hazudtolták meg magukat, a folyamatos tagcseréket követően sem. Néha az az érzése a hallgatónak, hogy egy dráma-klubba jött siránkozni, de hát a goth már csak ilyen. Na de amikor a barokkos hangzás vegyül a szimfonikus zenével- habár egyáltalán nem eredeti- mégis élvezetes lesz ezt az albumot hallgatni. Amy Lee folyamatos harcot folytat a démonaival a teljes játékidőben. Ezeket a démonokat csak ő ismeri igazán, erre a legjobb példa az Oceans című, igen erős tétel az albumon.
Az Evanescence 'Evanescence'-e egy igényes, és egyáltalán nem kellemetlen dalokkal telepakolt album, zsánerének egyik idei nagy ékköve.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr363308129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása