Friss Hírek No. 41

2011.10.16. 22:23 bodizsolt

|154 ezerért kelt el a Tankcsapda csukája

Nyáron cipőtervezési akciót hirdetett ruhaszponzorának jóvoltából a Tankcsapda. A nyertes darabot limitált példányszámban a napokban már legyártották, melyek közül a 001-es sorszámúra jótékonysági licitet írtak ki a debreceni rockerek.

 
|Közel 15 év után ismét fellép hazánkban az angol Erasure

Pályájának egyik csúcsán, 1992. szeptemberében először járt Magyarországon az Erasure. Fergeteges slágerparádéba öntött, operába illő díszletekkel és kosztümökkel, valamint látványos táncbetétekkel megfűszerezett előadásukra a mai napig szívesen emlékszem vissza. November 18-án a STUDIO-ban ismét szinti-pop őrület lesz Budapesten! 
 
 
|MTV EMA – világra szóló újítás

Idén november 6-án tartják az összeurópai zenei ünnepet. Az MTV Europe Music Awardsot, kontinensünk legrangosabb könnyűzenei díjainak átadóját ezúttal Belfastban rendezik, a műsorvezető Selena Gomez amerikai színész-énekesnő lesz. Öt magyar jelöltje is van a gálának, ők idővel lemorzsolódnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr23308103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása