Friss Hírek No. 42

2011.10.22. 13:58 bodizsolt

 |Ákos és Veca duettje

Hazánk egyik legnépszerűbb dalszerző-énekese ez év májusában a Budapest Sportarénában mutatta be legutóbbi, A katona imája című lemezének anyagát. Ákos csapata rögzítette is a felejthetetlen este mozzanatait. Az Érintő című koncertklip érdekessége, hogy Ákos duett-partnere az X Faktor felfedezettje, Janicsák Veca.
 
 
 
 
|A Compact Disco győzött
Az MTV Europe Music Awardsot, kontinensünk legrangosabb könnyűzenei díjainak átadóját november 6-án rendezik Belfastban. Hétfőn éjfélkor a budapesti Corvintetőn tartott nagyszabású bulin kiderült, a Legjobb magyar előadó kategóriában a közönség szavazatai alapján a Compact Disco vitte el a pálmát, a Bin-Jip, a The Carbonfools, a Fish! és a Punnany Massif felett diadalmaskodott.
 
|Bublé különleges ünnepi lemeze
Michael Bublé a többszörös Grammy-díjas kanadai énekes ünnepi albumot jelentet meg Christmas címmel. 15 fantasztikus karácsonyi dalt és bónusz DVD-t is tartalmaz a nem mindennapi korong.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr883321888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása