Friss Hírek No. 46

2011.11.20. 16:58 bodizsolt

 |Gyászol a Hooligans

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Sipos Tibor, a Hooligans menedzsere, aki hat éve dolgozott a zenekar mellett, és családtagnak számított az együttesnél.
 
 
 
 | Megnyílt a a Google online zeneboltja
 
Megnyitotta Android-alapú online zeneboltját a Google keresőóriás az Egyesült Államokban. A Google Music a zenevásárlás mellett a tárolást is biztosítja - bizonyos határig ingyenesen.
 
 
 
| Újra támad a Tigris
 
2012-re mindössze fél tucat koncertet tervezve, de újra összeáll a Tigris. Az eredeti – Copy Cont sem nélkülöző – felállásban újraéledő csapat jelenleg egy vadonatúj EP-n dolgozik, amit januárra ígér.
 
 
 
| Huszonhárom év után jelenik meg CD-n a Beatrice első lemeze
 
Huszonhárom évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy a Beatrice első (dupla) stúdiólemeze CD-n is megjelenjen az egykori vinyl-kiadás után; a '78-88 című anyag a Collective Art gondozásában lát napvilágot a jövő héten.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr353398479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása