Rihanna: Talk That Talk Lemezkritika

2011.11.20. 17:18 bodizsolt

(Def Jam)

Van-e ma keményebben dolgozó popsztár, mint Robyn "Rihanna" Fenty? A 23 éves énekesnő csak ebben az évben öt kislemezt adott ki, kollaborált a Coldplay-el, Nicki Minaj-al és Drake-el. Ja, és lebonyolított egy világ körüli turnét is. És most itt van a hatodik nagylemeze a Talk Talk.

A Talk That Talk-al Rihanna megerősíti pozícióját, ami az efyik legnagyobb mai popelőadók közé emeli. Van itt gyors elektromos alap, szintetízator meg népi hangszerek. A szövegek pedig egy jó nagy köpet a mai pop világának, hiszen igyekszik lemosni a stílusról a jókislányos imázst: " Egy szex-rabszolga akarok lenni" így Rihanna a Love It című dalban. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy csak négy dal szerzésében vett részt, de minden szám elvitathatatlanul az övé.

A Talk That Talk dalai egyenként és összeségében is megállják a helyüket, még a nem-Rihanna-fanok is találnak kellemes meglepetéseket az albumon.

 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr523398520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása