Friss Hírek No. 48

2011.11.26. 10:55 bodizsolt

| Dedikált Rise Against app a Facebookon

2012. március 19-én ugyanis a Petőfi Csarnokban ad koncertet a mainstream punk rock jelentős zenekara, a chicagói Rise Against. A szervezők külön Facebook-aloldallal kedveskedtek a rajongóknak.
 

| Red Hot Chili Peppers: letölthető az összes koncert felvétele

A koncertek teljes anyaga megvásárolható lesz a zenekar saját honlapján MP3 formátumban, CD-minőségű FLAC formátumban és iTunes-barát "Apple Lossless" formátumban az egyes koncertek után pár napon belül.
 
 
| Virtuális EP lesz a HS7 mikuláscsomagjában

Három vadonatúj számot tartalmazó, ingyenesen letölthető, virtuális EP-vel kedveskedik rajongóinak, leendő rajongóinak és minden zenehallgatónak a HS7. A dalok december 6-án 12 óra 6 perctől (12.06 / 12:06) tölthetőek le a megújuló - www.hs7.hu oldalról.
 
 
| Jövőre Velencére költözik az EFOTT

Velence fesztiválvárossá válik 2012. július 3-8. között. Az ország legnagyobb hallgatói bulija a Velencei-tó partján horgonyoz le nyáron.
 
 
 
| Okostelefonon és pólón is megjelenik a PASO új kislemeze

Magyarországon először okostelefonra letölthető alkalmazásban jelenteti meg új, No Love in Town című EP-jét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). Az öt dalt tartalmazó anyag november 29-től érhető el, két hétig ingyen.


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr513412777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása