T.R. Salty: Bellum Antlantis Könyvajánló

2011.12.17. 10:19 bodizsolt

  • 478 oldal
  • Kötés: papír / puha kötés
  • ISBN: 9786155152139
Mary és James régész házaspár a felfedezések rabjai. Míg a férfi előtt Atlantisz rejtélyének megfejtése áll, Maryt az ókori Róma láncolja magához. Életüket e két szenvedély teszi teljessé: szerelem egymás és a munkájuk iránt.
Közel már a cél… ám a válaszok mindig újabb és újabb kérdéseket szülnek.
Mit keres egy jövőbeli eszköz egy feltáratlan római sírban, melyen üzen a múlt a jelennek? Van időutazás? Van sorsunk? Vannak isteneink? Vagy a történelem egy társasjáték csupán, ahol időutazók összecsapásai döntenek ma ismert világunk jövőjéről és a MI SORSUNKRÓL IS!!?
Secundus, római tribunus megpróbáltatásokban és fordulatokban gazdag életét követhetjük nyomon, aki egyik pillanatról a másikra új dimenzióba csöppenve múltból és jövőből érkező társaival – akik közül jónéhányat már ismer – veszi fel a harcot azok ellen, akik megpróbálják megváltoztatni az emberi történelem menetét. Érdemes harcolni? Vagy a katonák csupán egy felettes erő bábfigurái? Az isteneken túl is vannak Istenek?
T. R. Salty bravúros történetében nemcsak mesél, de tanítja is olvasóit. Mindentudó íróként szemezget a történelemből, a suméroktól Egyiptomon át a rómaiakig és modern korunkig; közben mondanivalója korántsem felszínes. Tisztán, pontosan vet számot az emberi létről. Nemcsak kérdez, de válaszokat is ad. Arról, hogy a szerelem, a patriotizmus és a tudni vágyás is univerzális, időn és koron is túlmutató. Arról, hogy az ember mindenre képes, ha igaz célt szolgálhatnak tettei… Sorsunk a végén beteljesedik.
 
Megrendelés: bookline.hu


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr833470479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása