Friss hírek no. 57

2012.01.28. 12:48 bodizsolt

 

| Sziget: újabb nevek

Az idén huszadik alkalommal megrendezésre kerülő Sziget Fesztivál, mely a napokban elnyerte az Európa Legjobb Nagyfesztiválja díjat, ezúttal a retró és a nosztalgiázás helyett trendi zenekarok meghívását tűzte ki célul. A fellépők listája pedig máris tovább bővült.
 
 
| YouTube: másodpercenként egy órányi új videó

Tovább hódít a világ elsőszámú videomegosztó portálja. Nincs internetező, aki ne használná nap mint nap, ám azoknak a száma is rohamosan növekszik, akik nem csak böngészik és nézik a YouTube-videókat, hanem maguk is feltöltenek.
 
 
| The Wall: Immersion és Experience kiadás

Február 27-én jelenik meg a Pink Floyd 1979-es, legendás tizenegyedik albumának két legfrissebb újrakiadása a Why Pink Floyd? címmel jelölt reissue-sorozat utolsó dobásaként. Az Immersion verzió 7, az Experience 3 lemezt tartalmaz.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr163963164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása