Friss Hírek No. 59

2012.02.11. 14:55 bodizsolt

| Bródy János távozik az Artisjus éléről

Victor Máté zeneszerző váltja 12 év után Bródy Jánost az Artisjus egyesület elnöki székében.

 

| Kigyógyult a rákból a Bee Gees énekese

Robin Gibb szinte teljesen felépült végbélrákjából, és jobban érzi magát, mint bármikor az elmúlt tíz évben.
 
 
 
Hegyalja Fesztivál: az első fellépők

Rakamaz és Tokaj határában már a 13. Hegyalja Fesztivált rendezik meg. A szervezők nyilvánosságra hozták az első fellépők névsorát.
 
 
 
| Tíz újabb világsztár a Heineken Balaton Soundon

Björk után további tíz világsztár részvételét jelentették be a Heineken Balaton Sound szervezői. A névsor nemcsak rendkívül illusztris, de igazán sokrétű is. Zamárdiba érkezik júliusban többek között Avicii, az Example, a Gossip, Steve Angello és Carl Cox is.
 
|
Lemondta összes koncertjét a Klaxons

A brit zenekar úgy döntött, a nyári fesztiválokon való részvétel helyett inkább harmadik stúdiólemezének készítésére fókuszál.
 
 
 
| Búcsúturnéra indul az 50 éves Omega

Tíz állomásból álló, országos búcsúturnét tart az 50. születésnapját ünneplő Omega együttes március 9. és április 27. között - jelentette be Kóbor János Egerben.
 
 
| Minden stílus képviselteti magát a Grammy-gálán

A hatvanas évek legendás zenekara, a Beach Boys is ott lesz vasárnap Los Angeles-i Staples Centerben. A show-t élőben nyomon lehet követni az interneten.


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr354093878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása