A Szellemlovas 2. Filmkritika

2012.02.25. 19:12 bodizsolt

 

 Őszintén szólva nem kicsit tartottam attól, hogy ez a film tele lesz hibákkal. Mert, hát valljuk be, a Szellemlovas nem volt egy tökéletes film. Sőt! Zéró történet, röhejes CGI, és szörnyű volt nézni Nicholas Cage végső lesüllyedését. Tehát minden alapja megvolt a félelemnek, de aztán nem így lett. Hiszen a Szellemlovas 2-nek egyetlen hibája van csak: hogy LEFORGATTÁK, és NEM ÉGETTÉK EL AZ ÖSSZES KÓPIÁT belőle! De, most tényleg: ilyenre pazarolni azt a drága celluloidot...

Történet persze megint nincs, legalábbis nagyon mélyre ásva, és szomorú látni, hogy Nic Cage még élvezi is ezt a bóvlit ( ráadásul tüzet is pisál!). Arról nem is beszélve, hogy mindehhez Christopher Lambert, széttetovált fejű szektavezérként asszisztál neki, pedig egykoron ő is színész legenda volt/lehetett volna (mindenki döntse el maga, melyik).

Oké, oké, persze vannak jó dolgok is a Szellemlovas 2-ben, ugyanis a Crank-el már bizonyított Neveldine- Taylor rendezőpáros szépen felpörgették az akció jeleneteket, meg jó sötétre vették a hangulatot. Ja, meg van persze egy dögös nő is, vad moci, meg egy idegesítő kiskölök is. De ezek nem feledtetik, hogy a film nem szól semmiről, nem tart sehova, és, hogy mindenki ripacskodik. Szerencsére csak másfél órán keresztül.

 További premierek a héten:

Tirannoszaurusz

Az erő krónikája

A bűn hálójában

A vér és méz földjén

Szex felsőfokon

Warrior- A végső menet


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr464203915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása