Friss Hírek No. 61

2012.02.25. 18:32 bodizsolt

 

 

A valóságot keveri a szappanoperával a köztévé

A valóságot keveri a szappanoperával a köztévéMárciusban indul a köztévé új napi sorozata, ami új műfajt akar teremteni. A közmédia nem vár sokat a Marslakóktól, de kétmilliárd forintot és milliárdos támogatást önt a produkcióba.
 

Előkerült Hitler egyik kedvenc festménye

Sztálingrádnál sebesült német katonákat ábrázol, hat másikkal került elő egy cseh zárdában.
 

A szerbeket nem érdekelte Angelina Jolie filmje

Belgrádban csak 12 néző volt kíváncsi a Vér és méz földje című film bemutatójára.
 

30 éves a Kaland-Játék-Kockázat sorozat

Milliók lettek fantasy-rajongók Steve Jackson és Ian Livingstone miatt, akik a Tűzhegy varázslója folytatásai után a PC-s játékiparban kötöttek ki. 
 

 

Újabb bejelentett nevek a Szigeten!

Idén augusztus 6. és 13. között, a 20. Szigeten is sztárelőadók szórakoztatják a fesztiválozókat. A dEUS, a Korn, a Vaccines - hogy csak néhányat említsünk a legfrissebb bejelentett zenekarok közül.
 
 

 

Az A38 hajó a világ legjobb bárja

A budapesti A38 hajó győzött "a világ 100 legjobb bárja" címért tartott internetes közönségszavazáson, amelyet az egyik rangos útikönyvkiadó, a Lonely Planet rendezett.
 
 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr424203779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása