Friss hírek No. 64

2012.03.18. 10:36 popcoolt

 

| Új lemezzel érkezik Zamárdiba a Gossip

Beth Ditto és zenekara Mark Ronson segítségét is igénybe vette az új Gossip-lemez elkészítésekor. Az elkészült számokat az idei Balaton Soundon csekkolhatják a zenekar rajongói.
 
 
| 2012-ben ismét Talentométer az A38-on

A tavalyi nagy siker után idén is megrendezik, sőt borászversennyel bővítik az A38 Hajó és a Szerencsejáték Zrt. könnyűzenei tehetségkutatóját.
 
 
 
 
| Kibékült a Rolling Stones két legendája

Hosszas viszálykodás után kibékült Sir Mick Jagger és Keith Richards - és állítólag máris jubileumi Rolling Stones-turnét fontolgatnak.
 
 
 
| Elhunyt Szőnyi G. Sándor

Múlt pénteken nyolcvanhárom éves korában, hosszas betegség és szenvedés után Csobánkán elhunyt Szőnyi G. Sándor. Számos tévéfilm mellett olyan alkotásokat rendezett, mint a Csak semmi pánik vagy a Jó estét nyár, jó estét szerelem.
 
 
| Jön a Csak a szél

A Budapest Film forgalmazza a 62. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a zsűri nagydíját elnyert, Fliegauf Bence rendezte Csak a szélt, amit a 2008. júliusa és 2009. augusztusa között romák ellen elkövetett merényletsorozat inspirált.
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr904323391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása