Friss Hírek No. 65

2012.03.25. 11:59 popcoolt

 

| Randira hívja rajongóit a PASO

Hármas légyott a Szerelemszörnnyel címmel különleges eseményekre várja rajongóit a Pannonia Allstars Ska Orchestra március 27-én, kedden. Az aznap megjelenő, Lovemonster albumukat előbb egy Erzsébet téri pikniken mutatják be, majd az Astorián dedikálják a dupla lemezt, végül a Corvintetőn a hangfalakból alaposan meg is dörrentik az új ska-himnuszokat.
 
 

| Kokain és szívbetegség miatt halt meg Whitney Houston

Whitney Houston énekesnő halálát vízbefúlás okozta, amely a kokain és az artéria-elmeszesedéses szívbetegségének együttes hatásai miatt következett be - közölte csütörtökön a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője.
 
 

| Neil Young klasszikus folklemezzel jelentkezik

 

 

Újra korábbi állandó zenekarával, a Crazy Horse-szal készített lemezt Neil Young, az elmúlt fél évszázad egyik legnagyobb hatású rockzenésze: az Americana című anyag júniusban jelenik meg és klasszikus amerikai folkdalok gyűjteménye.
 
 

| Dopeman a Nyócker 3D-ben

 

 

A legautentikusabb VIII. kerületi előadó, hazánk alternatív köztársasági elnöke, Dopeman bekerült az április 5-én a mozikba kerülő Nyócker 8D című 3Ds filmbe.

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr344338249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása