Friss Hírek No. 66

2012.03.31. 10:05 popcoolt

| Április 16-án visszatér a Linkin Park!

Pontosabban ezen a napon jelenik majd meg az új, egyenlőre cím nélküli ötödik stúdióalbumuk első kislemeze, a Burn It Down. A singlehez természetesen klip is fog társulni, az album valamikor június közepére várható. 



| Turnéra indul a megújult Tankcsapda
A nemrég csatlakozott új gitárossal, Sidlovics Gáborral tavaszi turnéra indul a Tankcsapda; az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar idén egy DVD-vel kiegészített könyvet és egy új stúdióalbumot is kiad.


| Újra útra kelt a Titanic
Március 27-én, kedden este London egyik legszebb kastélymúzeumában, a Royal Albert Hallban lezajlott az újra, ezúttal 3D-ben a mozikba kerülő Titanic díszbemutatója. A vörös szőnyegen végigsétált James Cameron rendező is.

| Lassabban hanyatlik a zenepiac
A statisztikai adatok alapján úgy tűnik, jelentősen lassul a globális zeneértékesítés hanyatlása. Az online értékesítés menti meg az ágazatot.



| A Chew Lips is fellép a Fishing On Orfűn
A Fishing on Orfű idén is a hazai alternatív zenei színtér legizgalmasabb és legfontosabb résztvevőit hozza el az Orfűi tó partján elterülő Panoráma Campingbe, és izgalmas külföldi előadók is érkeznek a fesztiválra.


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr94351646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása