HÓFEHÉR ÉS A VADÁSZ FILMKRITIKA

2012.06.03. 15:39 popcoolt

Hófehér és a vadász.jpg 

 

 

Fantasy

Szépnek szép, az igaz, bár rengeteg, a filmbe nem illő fordulatot és szereplőt tartalmaz. De legalább nem lett olyan kínos, mint a Tükröm, tükröm.

Rupert Sanders ért a vizualitáshoz, ezt már kezdőként is bemutatta, mikor még reklám-filmeket készített. Érdemes utána nézni ezeknek a műveinek. Tehát egyáltalán nem meglepő, hogy nagy hangsúlyt fektettek a képi vlágra, és szó, ami szó tényleg csodásan néz ki. Még akkor is, ha néhol azért túlzó és tolakodó a kép. A legjobb ebben a filmben, hogy Sander nem bagatelizálta el a dolgot, és az eredeti értelmet, a jó és a rossz harcát meghagyta a sztoriba.

Csakhogy az egészet nyakon öntötte jó nagy adag giccsel, és tini románccal. Ettől persze eladható a film, csakhogy egy ígéretes fantasy kerekedhetett volna belőle, annak ellenére, hogy Kristen Stewart még mindig nem tudja csukva tartani a száját. És, hát attól az alapvető ellentmondástól is el kell vonatkoztatnunk, hogy az alkotók szerint Stewart szebb, mint Charlize Theron. Ha ez nagy nehezen sikerül, akkor élvezni fogjuk a Hófehér és a Vadászt.

Mgyarországi premier: 2012.május 31.

Rendező: Rupert Sanders

Forgatókönyvíró: Evan Daugherty, Hossein Amini, John Lee Hancock

Forgalmazó: UIP-Duna Film

Szereplők: Bob Hoskins, Brian Gleeson, Charlize Theron, Chris Hemsworth, Eddie Marsan, Ian McShane, Johnny Harris, Kristen Stewart, Lily Cole, Nick Frost, Ray Winstone, Sam Claflin, Sam Spruell, Toby Jones, Vincent Regan

65%.jpg39.jpg

 

 


Címkék: Filmkritika Hófehér és a vadász

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult-hu.blog.hu/api/trackback/id/tr284562866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása