21 Jump Street: A kopasz osztag Filmkritika

2012.05.06. 13:00 popcoolt

21 Jump Street_A kopasz osztag.jpg

 

 

Akció, Vígjáték

A 21 Jump Street egy nyolcvanas évekbeli amerikai sorozat volt, ami megalapozta Johnny Depp karrierjét. Szerencsére A kopasz osztag nem akarja majmolni, inkább túlmutat azon, és sok rokonságot fedezhetünk fel benne a Pancser Police-al és a Vaskabátokkal. 

 

tovább »
Címkék: filmkritika channing tatum jonah hill 21 jump street phil lord a kopasz osztag christopher miller

VIDEO: Trailer dömping

2012.05.05. 12:17 popcoolt

Trailer Dömping.jpg E heti Trailer dömping rovatunkban megnézhetitek az Asszonyok kútja című belga-olasz-francia vígjátékot, amiben az asszonyok úgy döntenek, hogy mindaddig nem élnek házaséletet a férjükkel, amíg azok nem vállalják át a vízhordás veszélyes feladatát az afrikai faluban. Aztán szintén május 10-én kerül a hazai mozikba Tim Burton és Johnny Depp újabb közös filmje, az Éjsötét Árnyék. Ebben az alkotásban egy XVIII. századi férfi egy átok folytán  a XX. században ébred. Jobb híján beköltözik a családi rezidenciába, megpróbálja elviselni az anyukát (Michelle Pfeiffer), a velük lakó pszichológust (Helene Bonham Carter), a lázadó kamaszlányt (Chloe Grace Moretz) - akiknek mind megvan a maga sötét titka és őrült terve az új rokonnal: a kísértetiesen vén ősapával.  Végül pedig Nathalie második életével ismerkedhetünk meg, amiben a férjét autóbalesetben vesztette el, s a tragédia óta érzelmeit elfojtva él. Markus (François Damiens), a munkatársa a legkevésbé sem mondható jóképűnek, ronda ruhákat hord, és általában véve egy rakás szerencsétlenség. Mégis ő az, akit Nathalie egy napon az irodájában - önmaga legnagyobb meglepetésére - váratanul megcsókol. A lapozás után mindhárom trailer rendelkezésetekre áll.

 

tovább »
Címkék: video youtube asszonyok kútja éjsötét árnyék nathalie második élete trailer dömping

Per Petterson: Átkozom az idő folyamát Könyvajánló

2012.05.04. 21:47 popcoolt

Per Petterson_Átkozom az idő folyamát.JPG

 

 

Scolar Kiadó, 2012
232 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789632443409
A regény 1989-ben játszódik, mikor Európa-szerte recseg-ropog a kommunizmus felépítménye és megkérdőjeleződik hajdan örökérvényűnek hitt eszmerendszere. Arvid Jansen 37 éves - épp házassága felbomlásának közepén találjuk.

 

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Per Petterson Átkozom az idő folyamát Scolar Kiadó Petterson:

VIDEO: Metric: Youth Without Youth

2012.05.03. 18:00 popcoolt

Kicsivel több, mint egy hónap múlva, június 12-én új nagy lemezzel jelentkezik a Metric. Az album a keresztségben a Synthetica címet kapta, és ma megjelent az eslő single, amihez a zenekar egy lyric videoót csinált. A dal a címben is említett Youth Without Youth, és a lapozás után megtekinthető.

 

tovább »
Címkék: Youtube Video Klip Metric Synthetica Youth Without Youth

VIDEO: Így készült a Linkin Park új dala, a Burn It Down

2012.05.02. 19:13 popcoolt

Nem csak a Garbage jelentkezik idén új lemezzel, hanem, mint arról korábban beszámoltunk, a Linkin Park is. Két hete meg is jelent az első single, a Burn It Down. Habár a klipet még nem mutatták be, a srácok gondoltak a rajongókra, és készítettek egy videót, hogy hogyan is készült a dal. A hajtás után természetesen megtekinthető a video.

 

tovább »
Címkék: Youtube Video Linkin Park Living Things Burn It Down

VIDEO: Zenekari próba a visszatérő Garbage háza táján

2012.05.02. 19:08 popcoolt

Május 14-én jelenik meg a Garbage új, ötödik, Not Your Kind Of People című nagylemeze. Korábban a PopCoolt-n is láthattátok már az első videoklippet az albumról, a Blood For Puppiest, most pedig itt egy exklúzív videó, amiben a Battle In Me című számukat próbálják lelkesen. A tovább gombra kattintva ti is megnézhetitek.

 

tovább »
Címkék: Youtube Video Garbage Not Your Kind Of People

VIDEO: Itt a harmadik trailer a Sötét Lovag: Felemelkedéshez

2012.05.02. 19:02 popcoolt

Másfél hónap múlva kerül a mozikba Christopher Nolan újragondolt Batman trillógiájának záró darabja, a Sötét Lovag: Felemelkedés. Gyakorlatilag nincs olyan filmrajongó, aki ne tűkön ülve várná ezt a monumentálisnak ígérkező alkotást. Eddig két előzetest kaptunk hozzá, és most itt a harmadik, ami teljesen új képsorokkal lep meg minket. A lapozás után mindenki a csodájára járhat!

 

tovább »
Címkék: Christian Bale Youtube Video Trailer Sötét Lovag Batman Christopher Nolan

Serj Tankian hamarosan új szóló lemezzel jelentkezik

2012.05.01. 11:38 popcoolt

 

Serj Tankian.jpgA Harakiri, az énekes, dalszerző, multihangszeres, költő, politikai aktivista és System Of A Down frontember Serj Tankian új stúdióalbuma július 10-én jelenik meg. Nézzetek meg egy rövid étvágygerjesztőt Serj saját oldalán - jövő héttől! Az új albumot, mely a 2010-es Imperfect Harmonies utódja, teljes egészében Serj írta, játszotta fel, producerelte és keverte.Reméljük jobban is sikerül majd az elődjénél. A lemezen közreműködik Serj turnézenekara, a The F.C.C. - Dan Monti gitáron, Mario Pagliarulo basszusgitáron, és Troy Zeigler dobokon. Dan Monti kivette részét a keverésből is. A maszterelést Vlado Meller (Metallica, Red Hot Chili Peppers, Kanye West, Beastie Boys) végezte.


Címkék: Hírek Hír Serj Tankian System Of A Down

VIDEO: Prometheus trailer

2012.05.01. 10:03 popcoolt

 

A Prometheus sztorija egy Erich von Däniken-könyv és a 79-es A nyolcadik utas: a Halál hibridje lett. A filmben egy csapat archeológus rájön, hogy az ősemberek, az aztékok és a sumerok is ugyanazokat a földönkívüli óriásokat mázolták a falakra, ezért a Weyland társaság tudósai az így kapott csillagtérképpel és a kor legmodernebb kutatóhajójával elindulnak a galaxis legsötétebb sarkába, felvenni a kapcsolatot a teremtőikkel. A felfedezőút azonban ugyanolyan mészárlásba csap át, mint a 79-es Alienben.A lapozás után megnézhetitek ahogy az Alien Charlize Theron-ra és Noomi Rapace-ra támad a trailerben. Premier: 2012. június 8.

 

tovább »
Címkék: YouTube Noomi Rapace Video Trailer Prometheus Alien Charlize Theron

süti beállítások módosítása