Allison Pearson: Csak tudnám, hogy csinálja Könyvajánló

2011.11.02. 10:31 bodizsolt

 

  • 390 oldal
  • Kötés: kemény kötés
  • ISBN: 9789636895013
Ismerjék meg Kate Reddyt, aki befektetésialap-kezelő, két
kisgyermek édesanyja. Öt különböző időzónában kilencféle devizát
tud átszámítani, és képes fél óra alatt megfürdeni, felöltözni, s
gyerekeket megmosdatni, felöltöztetni és elindulni otthonról. Kate
krónikus időhiányban szenved, úgy számolja a másodperceket, mint
más a kalóriákat. Folytonosan rohan egyik értekezletről a másikra,
észben kell tartania a jelentéseket az ügyfeleknek, a gyerek
születésnapi tortáját, a tengerentúli telefonhívást, a betlehemes játékot,
tovább »

Lopott Idő Filmkritika

2011.11.02. 10:26 bodizsolt

 Arról lehet vitatkozni, hogy Justin Timberlake mennyire jó zenész, de az utóbbi időben hál’ istennek a színészi kvalitásai kerültek előtérbe. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elmúlt egy évben több produkcióban is megvillantotta tehetségét (Közösségi Háló, Rossz Tanár, Barátság Extrákkal). De most végre főszerepet kapott, ami az ő dolgát is megnehezítette, hiszen az egész film az ő vállán nyugodott. És a meglepő, de elbírta.

Andrew Niccol forgatókönyvíró és rendező azzal az ötlettel állt elő, hogy mi van, ha az új fizetőeszköz a pénz helyett az idő. A nem túl távoli jövőben a tudósok kikapcsolják az emberi szervezetben az öregedésért felelős gént, így mindenki 25 éves marad fizikailag. Ez egyébként a filmben érdekes kérdéseket vet fel; a feleségem, az anyósom és a lányom egy korúnak tűnnek, vagy az utcán strihelő prosti valójában 60 éves…
tovább »

Dalok a 43. Hétre

2011.11.01. 18:53 bodizsolt

Ed Sheeran: Lego House


Tinchy Stryder feat. Calvin Harris: Off The Record


JLS: Take A Chance On Me


Westlife: Lighthouse


Britney Spears: Criminal




Lou Reed & Metallica: Lulu Lemezkritika

2011.11.01. 08:36 bodizsolt

Az egykoron úttörőnek számító banda az 1996-os Load óta csakis olyan lemezeket adott ki, amelyek hónapokig, évekig vita tárgyát képezték és durván megosztották, átalakították a rajongótáborukat.
Lehet őket nem szeretni, viszont azt mindenki el kell, hogy ismerje, miszerint az évek alatt első osztályú marketing szakemberekké nőtték ki magukat és mindig sikerült elérniük, hogy bármi, amihez közük van, amihez a nevüket adják, az érdeklődés középpontjába kerüljön!

tovább »

Friss Hírek No. 43

2011.10.31. 09:39 bodizsolt

  

|November 2-án nyolc szerzetesnek öltözött énekes, rockegyüttes és szimfonikus zenekar áll majd a Budapest Kongresszusi Központ színpadán, hogy speciális látványvilággal ötvözve felcsendüljenek a GREGORIAN számai, melyben a Coldplay, AC/DC, Metallica, Depeche Mode dallamok gregorián stílusban hallhatók.

 

|Pályafutásom legnagyobb tévedése volt. Folyamatosan mondogattam, hogy Robbie Williams a híresztelések ellenére sosem tér már vissza egykori társaihoz. Visszatért! A napokban pedig ismét távozott, ahogy azt korábban jelezte.

 

| Elkészült az Animal Cannibals 10. lemeze, amely 2011. október 24-én jelenik meg. MixXx, vagyis Mixtape, igényes Xtrém Xkluzív Xtrákkal.


süti beállítások módosítása