Walter Isaacson: Steve Jobs életrajza Könyvajánló

2011.11.11. 07:04 bodizsolt

 

HVG Kiadói Rt., 2011
  • Kötés: kemény kötés
  • ISBN: 9789633040652

iPod. iPhone. iPad. iTunes. Mac. És egy név mindezek mögött: Steve Jobs. Az Apple-vezér és Pixar társalapító első hivatalos életrajza egy nem mindennapi ember életébe enged betekintést.

tovább »

Hogyan lopjunk felhőkarcolót Filmkritika

2011.11.10. 08:56 bodizsolt

 

Josh Kovacs (Ben Stiller) egy öröklakásoknak otthont adó luxusfelhőkarcoló személyzeti főnöke, aki maximális odaadással és alázattal végzi munkáját egészen addig, amíg ki nem derül, hogy a tetőtéri lakás tulajdonosa, a milliárdos tőzsdés Arthur Shaw (Alan Alda) évek őta csak elsikkasztja ügyfelei pénzét. Ugyanis amikor az FBI csalás gyanújával őrizetbe veszi Bernie Maddoff alteregóát, Josh rájön, hogy valószínűleg a felhőkarcoló személyzetének teljes nyugdíjalapja is oda lett, hiszen korábban önhatalmúlag a csalóra bízta a teljes összeget, hogy amaz megtriplázza a tőzsdén. Ekkor hősünk fölkeresi a cinikus brókert és törni-zúzni kezd lakásában, mire természetesen kirúgják, mindazokkal az alkalmazottakkal együtt, akik segítenek neki garázdálkodni.
tovább »

Dalok a 44. Hétre

2011.11.09. 10:13 bodizsolt

Estelle: Back To Love



Enrique Iglesias feat. Pitbull: I Like How It Feels



Beyoncé: Countdown



Rihanna feat. Calvin Harris: We Found Love



Coldplay: Mylo Xyloto Lemezkritika

2011.11.08. 08:09 bodizsolt

A Mylo Xyloto-t ugyanolyan ritmusú kampány előzte meg, mint a 2006-os Viva la Vida-t. Egyszercsak elkezdtek záporozni a Coldplay hírek, majd arról beszéltek, hogy új lemez jön, majd már meg lehetett tudni a címét és végül kidobtak egy dalt is a piacra. Aztán pedig megjelent a lemez, a legnagyobb csöndben.

tovább »

Friss Hírek No. 44

2011.11.07. 09:06 bodizsolt

 |Őrségváltás a fiúcsapatok frontján

Bejelentette feloszlását a négytagú Westlife, ez 2012-ben történik meg. Az ír csapat pályafutása – a hasonló formációkkal ellentétben – meglepően hosszúra sikeredett, a fiúk 1998-ban biztos nem gondolták, hogy eddig húzzák. Igaz, közben volt egy kiválás, Brian McFadden 2004-ben intett búcsút a társainak.
 
|Liam gyors pálfordulása
Liam Gallaghernek hirtelen, egyik napról a másikra fontos lett az Oasis újjáalakulása, pedig többször úgy nyilatkozott, hogy soha többé nem akar egy színpadon állni a bátyjával, Noellel. Minek tudható be a pálfordulás? A válasz a brit albumeladási listáról leolvasható!
 
|Különleges és átfogó életrajzi könyv a díváról
Barbra Streisand a hatvanas évek elején robbant be a köztudatba és mind a mai napig aktív. Közel fél évszázadon át uralta a világot, a világ pedig imádta őt. A most megjelent kötet – fotókkal illusztrálva, 176 oldalon – egyedi módon mutatja be a világsztárt.

süti beállítások módosítása