HÓFEHÉR ÉS A VADÁSZ FILMKRITIKA

2012.06.03. 15:39 popcoolt

Hófehér és a vadász.jpg 

 

 

Fantasy

Szépnek szép, az igaz, bár rengeteg, a filmbe nem illő fordulatot és szereplőt tartalmaz. De legalább nem lett olyan kínos, mint a Tükröm, tükröm.

tovább »
Címkék: Filmkritika Hófehér és a vadász

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.06.02. 09:39 popcoolt

Trailer Dömping.jpg Jövő csütörtökön a hazai mozikban láthatjuk az év egyik legjobban várt blockbusterét, a Prometheust. Erről annyit olvashattatok már itt, hogy most ezt nem részléteznénk. A Michael egy 10 éves kisfiú és egy 35 éves férfi kapcsolatának utolsó öt hónapját dolgozza fel. A férfi házának pincéjében tartja fogva a kisfiút és használja ki őt. A nyomasztó kamaradráma szenvtelenül és őszintén ábrázolja egy pszichésen zavart ember motivációit, s kapcsolatát áldozatával. Az Egy őrült szerelmes balladája egy igen érdekes és groteszk horrornak ígérkezik, féltékeny bohócokkal, rengeteg erőszakkal, vérrel és szerelemmel. Természetesen a tovább gombra kattintva megnézhetitek az összes trailert.

tovább »
· 1 trackback Címkék: Michael Video Trailer Trailer Dömping Prometheus Egy őrült szerelmes balladája

ANDRASSEW IVÁN: NE VÍGY MINKET KÍSÉRTÉSBE KÖNYVAJÁNLÓ

2012.06.01. 20:33 popcoolt

Andrassew Iván_Ne vígy minket kísértésbe.JPGNoran Libro Kiadó, 2012 
ISBN: 9789639996816


Tisztázni kell viszonyunkat Tőkés Lászlóval. […]
Itt és most elnézést kérek mindenekelőtt Tőkés Lászlótól, a családjától, Joó Edithtől, legfőképpen a gyerekeitől és persze mindazoktól, akik ugyanúgy hittek abban, hogy Tőkés egy karizmatikus hős, mint ahogy én is hittem. Sokáig vívódtam magamban, mielőtt nekiláttam ennek a munkának. Küzdött bennem a jó ízlés és a kötelességtudat. Van-e jogom rettenetes dolgokat napvilágra segíteni, a világhálón szerteszét terjedő dokumentumokból egységes, elszomorító képet összeállítani valakiről, van-e jogom azokat szembesíteni a valósággal, akik őt ma is mélységesen tisztelik?
Végül is Tőkés László egyetlen mondata miatt döntöttem úgy, hogy megírom ezt a könyvet.

tovább »
Címkék: Könyvajánló Andrassew Iván Ne vígy minket kísértésbe

MEN IN BLACK 3 FILMKRITIKA

2012.05.31. 19:39 popcoolt

Men In Black 3.jpg

 

 

Akció, sci-fi

Az állandó stáb ellenére a Sötét Zsaruk franchise nem túl exponenciális, mármint ami a szívonalat illeti.

Az első MIB zseniális volt, mind ötletben mind megvalósításban. Aztán a második résznél már nagyobb volt a füst, mint a lángja, és a jó alapötletet agyonütötték a pocsék kivitelezéssel, és a blőd poénokkal. Mostanra pedig trilógiává duzzadt  a sorozat, ami elég szórakoztató, de csak az "elmegy" kategóriába fért bele.

tovább »
Címkék: Filmkritika Men In Black 3

VIDEO: SERJ TANKIAN: FIGURE IT OUT

2012.05.30. 20:04 popcoolt

A System Of A Down frontembere is új lemezzel jelentkezik nemsokára, ehhez pedig felvezetésként itt van a Figure It Out videója. Serj Tankian továbbra is marad az erősen politikai töltetű daloknál, ahogy ez a mostani klipben is látható. Visszataszító, kövér pénzemberek ünneplik azt, hogy épp bőrrel megúszták a gazdasági világválságot, miközben az irodaépületük előtt tüntet a pornép. A klip a lapozás után.

tovább »
Címkék: YouTube Video Serj Tankian Figure It Out

SIGUR ROS: VALTARI LEMEZKRITIKA

2012.05.29. 18:34 popcoolt

Sigur Ros_Valtari.jpg

EMI

A Sigur Ros sosem tartozott a könnyen befogadható zenekarok közé. Eddigi lemezeikkel ügyesen lavíroztak a rock és az ambient, illetve a könnyű és a klasszikus zene határán. Azonban az elmúlt négy évben, mióta nem jelent meg új stúdió lemez, valahogy kifogytak abból  a cuccból, ami a Sigur Rost érdekes, földönkívüli zenekarrá tette.

tovább »
Címkék: Lemezkritika Sigur Rós Valtari

24. LETT A COMPACT DISCO

2012.05.28. 17:11 popcoolt

A svéd Loreen 372 ponttal megnyerte Azerbajdzsánban az Eurovíziós Dalfesztivál szombat esti döntőjén. Oroszország lett a második, Szerbia a harmadik, albán Rina Nishliu a negyedik. A Compact Disco a 24. helyen végzett, 17 ponttal. A lapozás után megnézhetitek a magyar zenekar fellépését.

tovább »
Címkék: Compact Disco YouTube Video Eurovíziós Dalfesztivál

süti beállítások módosítása