Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei Könyvajánló

2011.11.26. 12:17 bodizsolt

 

  • 340 oldal
  • Kötés: kemény kötés
  • ISBN: 9789630968829
Egy rejtélyes sziget …
egy elhagyott árvaház …
izgalmas, megindító és csodálatos történet.

Hajdanában egy szigeten, a világ túlsó felén igen különös gyerekek éltek. Mind együtt egy nagy, öreg házban, egy elvarázsolt helyen, ahol senki sem lelhetett rájuk. Nem olyanok voltak, mint más emberek. Káprázatos dolgokra voltak képesek.

Volt egy fiú, akit egyáltalán nem lehetett látni, ha nem viselt ruhát, aztán egy lány, aki a csupasz kezében hordozta a tüzet. Volt két nővér, akik úgy beszélgettek egymással, hogy egyetlen szót sem szóltak és egy lány, aki úgy járt, hogy a lába nem érintette a földet. Olyan könnyű volt, hogy madzagot kellett kötni a derekára, hogy el ne repüljön.

És mindre vigyázott egy bölcs, vén madár.

tovább »

Rumnapló Filmkritika

2011.11.26. 12:00 bodizsolt
 Johnny Depp jó barátja volt a legendás újságírónak, HunterS. Thompson-nak és el is játszotta már a karakterét kétszer is - a Terry Gilliam1998-as "Félelem és reszketés Las Vegasban", és most a "Rumnaplóban" , ami  a szerző kiadatlan őnéletrajzi regénye alapján készült. Magát a könyvet egyébként még Depp segített nyomtatásban megjelentetni 1998-ban.
tovább »

Dalok a 48. Hétre

2011.11.26. 11:31 bodizsolt

Olly Murs: Dance With Me Tonight


Rebecca Ferguson: Nothing's Real But Love

 


Will Young: Come On


Nickelback: Here And Now Lemezkritika

2011.11.26. 11:20 bodizsolt

 Az biztosan jelent valamit, ha mai Lady Gaga generácóban is a kanadai posztgrunge négyesfogat elad 21 millió darabot az utolsó korongjából, úgy hogy manapság senki nem vesz lemezeket. Na, de akkor is! Valami ereditség nem ártana ennek a zenekarnak, mert nem rossz, amit csinálnak, de semmi extra.

tovább »

Friss Hírek No. 48

2011.11.26. 10:55 bodizsolt

| Dedikált Rise Against app a Facebookon

2012. március 19-én ugyanis a Petőfi Csarnokban ad koncertet a mainstream punk rock jelentős zenekara, a chicagói Rise Against. A szervezők külön Facebook-aloldallal kedveskedtek a rajongóknak.
 

| Red Hot Chili Peppers: letölthető az összes koncert felvétele

A koncertek teljes anyaga megvásárolható lesz a zenekar saját honlapján MP3 formátumban, CD-minőségű FLAC formátumban és iTunes-barát "Apple Lossless" formátumban az egyes koncertek után pár napon belül.
 
 
| Virtuális EP lesz a HS7 mikuláscsomagjában

Három vadonatúj számot tartalmazó, ingyenesen letölthető, virtuális EP-vel kedveskedik rajongóinak, leendő rajongóinak és minden zenehallgatónak a HS7. A dalok december 6-án 12 óra 6 perctől (12.06 / 12:06) tölthetőek le a megújuló - www.hs7.hu oldalról.
 
 
| Jövőre Velencére költözik az EFOTT

Velence fesztiválvárossá válik 2012. július 3-8. között. Az ország legnagyobb hallgatói bulija a Velencei-tó partján horgonyoz le nyáron.
 
 
 
| Okostelefonon és pólón is megjelenik a PASO új kislemeze

Magyarországon először okostelefonra letölthető alkalmazásban jelenteti meg új, No Love in Town című EP-jét a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO). Az öt dalt tartalmazó anyag november 29-től érhető el, két hétig ingyen.


süti beállítások módosítása