Éjsötét árnyék Filmkritika

2012.05.13. 12:16 popcoolt

Éjsötét Árnyék.jpg

 

 

Horror, vígjáték

Mi is kell egy Tim Burton filmhez? Hát Johnny Depp, Helena Bohan Carter, gótikus jelmezek, szürreális képi világ meg egy antiszociális főhős. És mi kell egy jó Tim Burton filmhez? Ugyanezeket kell kiegészíteni némi eredetiséggel meg egy löket lendülettel. Na, ez most nem sikerült a mesternek.

tovább »
Címkék: Horror Vígjáték Éjsötét Árnyék Johnny Depp Tim Burton Filmkritka

VIDEO: Trailer dömping

2012.05.12. 17:43 popcoolt

Trailer Dömping.jpgJövőhét csütörtökön 5 új filmet nézhetünk meg a mozikban. Először is itt van a Fatima- A 13. napon című angol dráma, ami csak masszív művészfilm rajongóknak ajánlott, aztán lesz még 2 nap New Yorkban, ami pedig Woody Allen női változatának (mármint saját állítása szerint) új filmje. Az érdekes kategóriába sorolható Kalózok- A kétballábas banda egy stop-motion technológiával készült animációs alkotás. Az A diktátorban pedig Sachsa Baron Cohen újabb agymenését Aladeent ismerhetjük meg. A legérdekesebbnek Egdar Allen Poe utolsó napjait bemutató, A holló című thriller ígérkezik, John Cusack-el. A lapozás után pedig természetesen megnézhetitek a trailereket.

 

tovább »
Címkék: A holló Trailer Dömping Fatima- A 13. napon 2 nap New Yorkban Kalózok- A kétballábas banda A diktátor

Csányi Vilmos: Ironikus etológia Könyvajánló

2012.05.11. 07:35 popcoolt

Csányi Vilmos_Ironikus etológia.JPG

 

 

 

Sanoma, 2012 


224 oldal
Kötés: kemény kötés
ISBN: 9789633410257

tovább »
Címkék: Csányi Vilmos Bookline Könyvajánló

Hamarabb láthatjuk a Prometheust

2012.05.10. 10:32 popcoolt

Prometheus.jpegAz InterCom már az amerikai premier előtt egy nappal, június 7-én bemutatja azt a filmet, ami feltehetőleg újradefiniálja a modern sci-fi fogalmát, a Prometheust.  Ridley Scott véresnek és káromkodósnak ígérkező, R-kategóriás filmje itthon a tervek szerint akár enyhébb besorolást, 16-os karikát is kaphat, azaz míg a 17 éven aluli amerikai geekek csak felnőtt kíséretében vehetnek rá jegyet, a magyar 16 évesek szülők nélkül is megtudhatják, lesz-e Alien az Alien-mentesnek mondott Alien-előzményfilmben. A magyar cím egyébként Prometheus marad, így megmenekülünk egy újabb vérciki félrefordítástól. A lapozás után pedig megnézhetitek a magyar szinkronos trailert.

tovább »
Címkék: YouTube Video Trailer Prometheus Alien

Nathalie második élete Filmkritika

2012.05.10. 08:38 popcoolt

Nathalie második élete.jpg

Romantikus, dráma

Nathalie és Francois kapcsolata mesébe illő. Olyanok ők, amilyennek egy romantikus film végén látjuk a párokat: szépek, fiatalok, boldogok.Ezek kezdeti képek jóval stilizáltabbak, a kamerahasználat mozgékonyabb, a tempó gyorsabb. Miután a férjet elüti egy autó, és belehal a sérüléseibe, a film stílusa némileg átalakul: a vizuális játékosság helyét átveszi a szimpla történetmesélés.

tovább »
Címkék: Vígjáték Romantikus Filmkritika Nathalie második élete Audry Tautou Dráma

Brian Welch visszatér a KoRnba?

2012.05.09. 11:40 popcoolt

KoRn.jpgEgy újabb, a KoRnhoz kapcsolódó hír, miszerint a 2005-ben kivált gitáros,Brian "Head" Welch nem tartja kizárt dolognak, hogy visszatérjen a zenekarba. Ezt mindezt azután mondta, hogy néhány napja a banda Carolina Rebellioni koncertjén beszállt gitározni a Blind című gigaslágerbe, ami a lapozás után meg is tekinthető.

tovább »
Címkék: Hírek Hír KoRn Brian "Head" Welch

VIDEO: KoRn: Way Too Far

2012.05.09. 08:39 popcoolt

Idén újra tiszteletét teszi a Szigeten a Korn, így mindenki a saját szemével győződhet meg arról, hogyan is működik élőben a dubstep náluk, és vajon sikerült-e visszavenniük az arcukból. Addig is itt a legújabb a videoklipp a zenekar legutóbbi, Path Of Totality című albumukról, a Way Too Far. Van benne autókázás, garázspróba, meg Jonhatan Davist is lelövik, csak épp összefüggés nincs a videóban. Lapozás után megtekinthető a klip.

 

tovább »
Címkék: YouTube Video KoRn

Marilyn Manson: Born Villain Lemezkritika

2012.05.08. 14:17 popcoolt

Marilyn Manson_Born Villain.jpg

 

Downtown

Úgy tűnik a zeneipar Gusztustalanság Lordja összeszedte magát, mert a 2009-es szörnyű The High End Of Low után most egy jóval erősebb, hovatovább az ezredfordulós minőséget megidéző albumot dobott az alattvalói közé, a Born Villian formájában.

 

tovább »
Címkék: Lemezkritika Marilyn Manson Born Villain Johnny Depp

Hamarosan új No Doubt lemez jelenik meg.

2012.05.08. 08:38 popcoolt

No Doubt.jpg

Egész pontosan szeptember 25-én jön az új korong, ami sorban a hatodik lesz. Az egyenlőre címtelen korong a 2001-es Rock Steady óta az első No Doubt album lesz, de Gwen Stefanit eddig sem kellett nélkülözni, hiszen szólókarrierje végig a rajongók szeme és füle elött volt az elmúlt tíz évben.


Címkék: Hírek Hír No Doubt

VIDEO: Így készült a Linkin Park új dala, a Burn It Down #2.

2012.05.07. 11:46 popcoolt

Néhány nappal ezelőtt mutattuk be nektek azt a videot, ami a Burn It Down munkálatait vesézi ki, és most itt a folytatás. Leginkább a dalszövegírási folyamatot valamint a rap betét feléneklését követhetjük nyomon ebben a 4 és fél percben. Mindezt a lapozás után.

 

tovább »
Címkék: Youtube Video Linkin Park Living Things Burn It Down

süti beállítások módosítása