A HOLLÓ FILMKRITIKA

2012.05.20. 12:46 popcoolt

A holló.jpg

 

 

Thriller

Nagy kár ezért a filmért, mert jóval több volt benne, mint amit kihoztak belőle. Minden Poe és krimi rajongó tűkön ülve várta ezt a filmet, és sajnos nagyot kellett csalódniuk.

tovább »
Címkék: Horror Thriller Edgar Allan Poe John Cusack Filmkritika A holló Filmkritka

VIDEO: TRAILER DÖMPING

2012.05.19. 18:58 popcoolt

Trailer Dömping.jpg A legközelebbi csütörtökön nagyvásznon megnézhetjük az A folyosó című svéd thrillert, a Tegnap éjjel nevezetű klasszikus romantikus filmet a bizalomról illetve a Viszlát, első szerelem című francia romantikus drámát. A jövőhét a drámák hete, ugyanis a Kezeket fel srácok! is egy dráma, méghozzá Franciaországból. A trailerek a lapozás után.

 

tovább »
Címkék: A folyosó Tegnap éjjel Viszlát eslő szerelem Kezeket fel srácok!

CSERMELY PÉTER: BLOGHÁLÓZATOS ÉLETFILOZÓFIÁM KÖNYVAJÁNLÓ

2012.05.18. 12:46 popcoolt

Csermely Péter_Bloghálózatos életfilozófiám.JPG 

 

Typotex Kiadó, 2012 
edition 2.0 sorozat
200 oldal
ISBN: 9789632796642


A CsermelyBlog (www.csermelyblog.hu) írásai 2009 végén jelentek meg először. A legtöbb bejegyzés olvasottsága már a megjelenésének hetében jóval ezer fölött volt. A blog letöltéseinek a száma két év alatt megközelítette az egymilliót. A jó tanárról szóló, legnépszerűbb írást 20 ezernél is többen olvasták el.

tovább »
Címkék: Bookline Könyvajánló Csermely Péter: Bloghálózatos életfilozófiám

Kalózok: A kétballábas banda Filmkritika

2012.05.17. 20:43 popcoolt

Kalózok_A kétballábas banda.jpg

Animáció, vígjáték

A történetben a kalózfilmek  klisé kerülnek kifigurázásra. A Gideon Defoe azonos című regényéből készült történet középpontjában a kalóztársadalmának perifériáján vegetáló ügyefogyott kalózcsapat és annak főnöke, a Kalózkapitány állnak, akik hajók kirablásáról, csatazajról, ágyúszóról és holmi fogak közt szorított késekről már jó ideje álmodni sem mernek. Miközben a viktoriánus Anglia legnagyobb ellenségei, a kalózok bátran fosztogatják a király(nő)i flottát, csapatunk számára a sonka-est a kalóz lét csúcspontja. A kapitányt azonban nyilvánvaló lúzersége sem tántorítja el a régóta áhított Legjobb Kalóz címétől, ésbe is adja a jelentkezését.

tovább »
Címkék: Vígjáték Filmkritika Kalózok: A kétballábas banda Animáció

VIDEO: FreshFabrik: Orpheus

2012.05.16. 18:41 popcoolt

A friss Fonogram díjas zenekar ebben a videóban egy börtönből szabadult bandavezért mutat be. A poszt-apokaliptikus videóban a háttérként London, San Fransisco és Budapest látható. Lapozás után mindenki megszemlélheti a klipet.

 

tovább »
Címkék: YouTube Video FreshFabrik

Keane: Strangeland lemezkritika

2012.05.15. 12:40 popcoolt

Keane_Strangeland.jpg

 

Interscope

A Keane eljutott arra a szintre, ahova a legtöbb zenekar el szokott jutni, amikor a tagok elérik a harmincas éveiket, vagy épp a negyedik sorlemezt adják ki. Dan Gtech producerelte a brit rock kvartet negyedik lemezét, amivel visszatértek az érzelmes, billentyű alapú dalokhoz.

 

tovább »
Címkék: Lemezkritika Keane Strangeland

Még idén jöhet új Depeche Mode nagylemez

2012.05.14. 18:36 popcoolt

Depeche Mode.jpgDave Gahan, a Depeche Mode frontembere megerősítette, hogy a zenekar még idén befejezi új sorlemezének felvételeit. Az egyelőre cím nélküli album munkálatai gyorsan és eredményesen haladnak, úgy tűnik, nincs akadálya annak, hogy a kiadóval kötött szerződés szerint november végéig befejeződjön a stúdiómunka.
"Felvettük húsz szám demóját, néhány dal már igazán jó formában van, néhányon még dolgoznunk kell. Minden a terv szerint halad, nem látom okát annak, hogy ne végezzünk a november végi határidőig" - mondta Gahan. Reméljük, hogy az új anyag nem lesz olyan felemás, mint a legutóbbi,  2009-es Sounds Of The Universe.


Címkék: Hírek Hír Depeche Mode

süti beállítások módosítása